בעיה רפואית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה רפואית
    בחור
    19/06/2010

שלום
    אני בן 25 ,נולדתי עם בעיית אשכים נעלמים כך שעברתי ניתוח (כשהיתי ילד ) והם הורידו לי אשך שמאל, ואת אשך ימין הם השאירו(אבל הוא לא היה במצב כל כך טוב) עד עכשיו ולמרות כל הבדיקות אולטרסאונד MRI לא נמצאה רקמת אשך בכל הגוף שלי, כלומר עכשיו אין לי אשכים בכלל, וגם כן יש לי מיקרופינס. רציתי לשאול אותך אם קיים פתרון לבעיה זה אם זה מבחינת המראה החיצוני של איברי המין ? ואם זה מבחינה בריאותית, אולי שאוכל להביא ילדים בהמשך?
    ואיך מצבי הזה יכול להשפיע על מצבי הכללי, כך שהאם יכולות להפתפתח צלי מחלות מסויימות, האם מצבי זה גורם להשמנת יתר??
    בבקשה תן לי כמה שיותר הסברים ומידע על מקרים כאלה
    אגב אני מטופל ב TESTOVERON DEPOT בזריקה חודשית,
    ועד לפני 3 שנים היתי במעקב ב מחלקת אנדו ילדים במרכז שניידר לרפואת ילדים,אבל ב 3 שניים האחרונות לא היו לי ביקורים אצלם, וגם כבר שנה אני לא מקבל את זריקת ה TESTOVERON

את מה שרשום לעיל היה שאלה לרופא (בפורם)שהמליץ לי לקבוע תור במרפאה אינדוקרינית ו אורולוגית, ואז הנה התשובה שלי אליו:
    שלום
    אתה לא תאמין לקחתי בעצתך וכבר קבעתי תור במחלקת האנדוקרינולוגיה בבילנסון דווכא שבשניידר כשדברתי איתם אתמול הם אמרו שהם לא יקבלו אותי יותר ואני חייב לעבור למחלקה למבוגרים,,, כן קבעתי תור אבל אני לא מצפה למשהו כי כבר הרבה שנים אני במעקב בשניידר ולא יצא כלום, ואני הבנתי שזהוא גורלי ושלא אוכל להביא ילדים(כי פעם רופא אורולוג (לא בשניידר) דווכא אורולג למבוגרים, אמר לי תחפש לך אישה עם ילדים) אז אני מקווה שלפחות מבחינת המראה החיצוני לאיבר המין והאשכים שיש מה לעשות , שאולי הגדלת הפין שתילת אשכיים או כל פתרון אחר, תאמין לי אני שוכח מכל הבעיה הזאת שיש אצלי , אבל כך כל כמה חודשיים זה מתעורר בתוכי ומתחיל לחשוב הרבה על מצבי וזה מאוד משפיע על מצבי הנפשי ומתחיל לחפש פתרונות באינטרנט לקבוע תורים במרפאות ובתי חולים כך חודש חודשים ואז עוד פעם לא מוצא כלום ושוכח מזה זמן מה , אבל עוד פעם חוזר לחשוב וזה גורם לי הרבה כאב וצער , ועכשיו דווכא זה יותר קשה כי אני כבר בן 25 ואני מתחיל לחשוב על להתחתן אבל בטח שלא אתחתן עם מצבי הזה.
    אתה יכול לשלוח לי את המידע שאמת עליו אולי למייל שלי אם כן? אני אחזור וארשום אותו
    כי תאמין לי חלק מהכאב שלי זה בגלל שאני לא מבין מה בעיתי בדיוק למה דווקא נולדתי כך ומה כל הטיפולים והניתוחים והבדיקות שעברתי ומה ? כי מאז שהייתי ילד אני הולך עם ההורים שלי לבית החולים הרופא מוריד לי את המכנסיים בודק אותי אבל אני לא מבין כלום , ולא מבין למה נמצא שם בכלל, ובשבילי זה הפך להיות משהוא רגיל כך כל כמה חודשים אני אצל הרופא ,!!!יהיה בהמשך אני מאוד רוצה להבין?
    ואז הוא המליץ בנוסף על טיפול במרפאה לבריאות הנפש ואז שאלתי היא מכל תחום בריאות הנפש והפיסיכולוגיה מה מתאים לי ביותר איזה סוג טיפול ובמה זה יכול לעזור ? יש לי המון כאב ואני מאוד עצוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רפואית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימוי עצמי גברי

רוני פרישוף
    19/06/2010

שלום לך,

החל מלידתך אתה מתמודד עם בעייה כרונית, שהשפיעה באופן דרמטי על הדימוי העצמי ועל ההתפתחות המינית שלך. התרגלת שרופאים מפשפשים באופן קבוע באיזור האינטימי של גופך, וזה נתן לך הרגשה של פגימות וחוסר מסוגלות לגבי היותך גבר, ובעתיד בעל ואבא.

הטיפול שאתה צריך הוא טיפול רגשי מעמיק, שיחזיר לך תחושה של בעלות על גופך, ישקם חוויה אינטימית ופרטית עם הגוף, ויחזק את הדימוי העצמי הגברי שלך. אתה זקוק לתמיכה בהמשך קבלת ההחלטות, ואולי גם לעצה והכוונה במישור המיני.

בשום אופן אל תוותר על חלומך לחוות אהבה וזוגיות ולהקים משפחה!! הרבה אנשים מתמודדים עם פגמים גופניים ועם בעיות פריון. לכל בעייה יש היום פתרון. ניתוח אסתטי הוא אחד מהם. לגבי בעיית הפריון, אפשר להיעזר בתרומת זרע מתאימה. החלק של המשכיות גנטית הוא רק חלק קטן מהחוויה של הורות. עיקר הקשר עם הילד והסיפוק שבהורות מתבסס על גידולו בחיי היום יום. נשים רבות המקבלות בהבנה את הצורך בתרומת זרע, כאשר צרכים אחרים שלהן מתממשים בזוגיות.

תשתדל להיות חזק, ולתת הרבה תשומת לב לתכונות הטובות שלך, ליתרונות, ליכולות, ולשפע שיש לך לתת לבת זוג ולעולם. התמודד מעמדה של חוסן, ומצא אוזן קשבת חמה ותומכת לרגעים של משבר וחולשה.

אנא פנה למרפאה לבריאות הנפש באזור מגורייך ובקש להתקבל לטיפול נפשי. במידת הצורך, תוכל להעזר גם בטיפול מיני ובטיפול קבוצתי, להרחבת מעגל התמיכה.

רפואה שלמה ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בחור

בחור
    19/06/2010

שלום לך, ותודה רבה
    את צודקת בכל מילה שאמרת,והמון תודות לך
    אבל אני לא מבין למה אני מתעלם מהבעיה שלי זמן מה , אבל פתאום אני חוזר לחשוב עליהא , דווכא בזמני לחץ כמו עכשיו שיש לי תקופת מבחנים(אגב אני סטודנט בטכניון) , כבר שבוע אני 24 שעות חושב על בעיתי, אני לא מצליח ללמוד למבחנים בכלל, כבר דחיתי מבחן למועד ב כי לא התכוננתי לו,
    אני מאוד מודאג על עתידי החברתי והלימודי, ,,
    עוד דבר אם אפשר ,, אני מרגיש כגבר לכל דבר , אבל אם אני רוצה לאונן אני צופה בסרטים של גייז או קוקסינלים, אבל אחרי כמה דקות אני מרגיש מה זה אשם, ואני לא חושב שבאמת אני נמשך לגברים במציאות אפילו שזה דוחה אותי, ., אני מאוד נמשך לנשים
    אבל כשאני לבד ובדמיוני אני נמשך לגברים, זה גורם לי הרגשות לא נעימות, שאני בוגד במשפחה שלי ובכל מי שסביבי כך אני מראה להם כל הזמן שאני גבר חזק, ומצד שני איך אני צופה בסרטי גייז
    אני גבר , אני לא רוצה להיות הומו זה מגעיל אותי, אבל למה אני צופה בסרטיים כאלה??.
    קראתי גם שחוסר הטסטסטרון מאוד משפיע על מצב הרוח , וגורם גם להשמנת יתר והפרעות שינה,
    אני רושם הכל כי רוצה לדבר רוצה להוציא את כל מה שבתוכי זה חונק אותי ואני לא מדבר בעניין הזה עם אף אחד,,,
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר רוני למה את לא עונה לי??

בחור
    20/06/2010

אני כל שעה בודק הפורם מחכה לתשובה שלך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר רוני אני מחכה , את נמצאת כאן!!!

בחור
    20/06/2010

את נמצאת כאן בזמן הנוכחי אז תעני לי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלבול מיני

רוני פרישוף
    20/06/2010

בחור יקר,

אני שמחה לעזור, אך משאביי מוגבלים ולא אוכל להגיב בתדירות ובמהירות שאתה מצפה.... )-:

תראה, כל התחום המיני בחייך התפתח בתנאים לא שגרתיים ואף בעייתיים. התחום המיני כולל הרבה דברים, כמו: דימוי גוף, זהות מינית, העדפה מינית, התנהגות מינית, ועוד.

ילדים בדרך כלל מגלים את גופם ומיניותם בהדרגה, בקצב אישי ובאופן ספונטני, ובאופן כללי ברוח חיובית, ואילו אצלך הגילוי היה מוקדם מידי, דרך התערבויות של רופאים, דיאגנוזות, חששות, חרדות של ההורים, טיפולים שונים וכו... בקיצור, דרך מבט שלילי ודואג.

נראה שכל התחום המיני נמצא אצלך כרגע בערפל, במצב מבולבל ומלא חרדות. בעזרת הכוונה והכלה בטיפול נפשי אני מבטיחה לך שהנושא לאט לאט יתבהר ויירגע, עד שתתייצב על זהות מגובשת ובוטחת.

בינתיים, הרשה לעצמך לחוות ולהתנסות, בפנטזיה ובמציאות. אין כל פסול בהומוסקסואליות. זוהי נטייה טבעית ובריאה המאפיינת למעלה מעשרה אחוז מהאוכלוסייה. מותר לך לפנטז בכיוון, גם אם בהמשך הפנטזיות האלו יחלשו ויפנו מקום להעדפה הטרוסקסואלית.

לצערי, בגלל משאביי המוגבלים ובגלל מגבלות המדיום, לא אוכל להשמיך לייעץ לך בפורום. חשוב מאד שתהייה בטיפול. אתה יכול לפנות לשרותי הייעוץ בטכניון. גם מרפאה מינית תוכל לעזור לך.

כל טוב ובהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ותודות!!!

בחור
    20/06/2010

תודה רבה ד"ר רוני , את לא מאמינה כמה אני מרגיש נוח מהדיבורים שלך,,,
    לנסות במציאות את הקטע שלהיות הומו, אני חושב עליו הרבה, אבל מצד אחד אם אני רואה גברים באמת שאני לא נמשך אליהם,ואפילו אם אני נמשך,אני לא אתקרב כי אסור לי מבחינה תרבותית ודתית(אגב אני ערבי מוסלמי) את אולי מכירה איך מתיחסים בכלל לגייז ובאופן מיוחד אצלנו במגזר, אז בגלל כך אני אף פעם לא אלך בכיוון שלהיות הומו

אני אקבל בעצתך ואפנה למרפאת בריאות הנפש שבטכניון, ומקווה שיעזור

המון תודות, ומקווה שהמטפל שלי יהיה כזה טוב לב ומקשיב ועוזר לי כמוך, אני מאוד מרגיש נוח כלפיך ובוטח בך , ורק בגלל המרחק ,אני לא בא להיות המטופל שלך
    אני אעדכן אותך בהמשך על מצבי שמקווה שהוא ישתפר, אפשר?.
    המון תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוני פרישוף
    20/06/2010

אני בטוחה שהמצב ישתפר.

בהחלט אשמח לשמוע ולהתעדכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון לד"ר רוני

בחור
    22/06/2010

שלום

אני הצלחתי היום לפנות למרפאה נפש, והיתי במפגש היכריות,, אבל מה זה היה קשה לי לכנס למרפאה כך עמדתי כ רבע שעה בחוץ עד שהחלטי לכנס, המון תודות לך את מאוד עודדת אותי ועזרת לי הרבה
    לא כזה המפגש עזר(מפגש קצר כזה להיכריות), אבל הפסיכולוג אמר שנתחיל את הטיפול בהקדם והם יזמינו אותי לתחילת הטיפול בימים הקרובים היום או מחר ואמר לי שהטיפול מאוד יעזור לי, אני מקווה!
    אני מאוד רוצה לעדכן אותך על מצבי לא יודע למה, אבל אני מרגיש שרוצה וזה טוב לי אפשר להמשיך ולעדכן אותך??

המון תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליווי

רוני פרישוף
    23/06/2010

שלום בחור,

כל הכבוד שפנית לטיפול!

טיפול הוא תהליך, ואתה צריך כעת לאסוף כוחות, אמונה וסבלנות כדי לעבור בהצלחה את השלבים השונים שלו.

לגבי הפורום, לצערי הוא לא בנוי לליווי ממושך, אלא לתמיכה והכוונה נקודתית.

אני שמחה שיכולתי להושיט יד ולעזור, ומעכשיו עדיף שתמשיך להביא את הצורך הזה לטיפול שלך.

אתה מוזמן לעדכן אחת לתקופה, אך יותר מכך עלול לחבל בטיפול שלך.

המון בהצלחה, והרבה אושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודות

בחור
    23/06/2010

ממש תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו