בעיה ממש מוזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה ממש מוזרה
    GIRL1990
    19/06/2010

שלום, אני בחורה בת 19 וחצי, ויש לי בעיה שמטרידה אותי כמה חודשים אבל קיימת כבר קרוב לשנה.
    אני נראית טוב מאוד ויש לי הרבה חברים וחברות ואני בסדר גמור בסך הכל, העניין הוא שכמעט שנה, כל הזמן בנים מנסים להתקרב אליי , אני מדברת על אלפי בחורים בתקופה הזאת, כמובן שכל אחד מחפש משהו אחר. אבל הקטע הוא שאני לא מוכנה להתקרב לאף אחד, גם אם הוא מוצא חן בעיניי, יש לי מחסום לא ברור כזה . ברמה שאני דוחה כל אחד על הסף ממש על הסף. לא מוכנה לשום קשר, שום מגע, שום רגש- שום דבר. זה נורא משונה ועצוב, חשבתי שזה יעבור אבל זה ממשיך ומחמיר ואני לא מצליחה לחיות חיים נורמלים ככה. אני לא מצליחה לסמוך על גברים בכלל .בעיקר נוכח העובדה ששנים עברו אני היתי ממש בסדר עם זה יצאתי עם בנים ,היו לי מערכות יחסים לטווח הארוך..
    עברתי מספר חוויות טראומתיות צמודות לבעיה שיכולות להיות גורם לזה, ויכול להיות גם השפיעה העובדה שעם הזמן אני נעשית מושכת יותר ואולי אני לא מצליחה להתמודד עם כמות ההצעות שמגיעות אליי, אז כבר אוטומטית אני מרחיקה...
    אני לא מבינה מה יש לי. יש לכם איזה שהוא כיוון כללי? אולי אני לא נמשכת לגברים יותר? אני ממש ממש מבולבת...
    וגם היתי רוצה לדעת אם זה חשוב שאני אלך לטיפול בעניין הזה כי אני לא רוצה להרחיק אנשים כל החיים שלי, לפחות להבין מאין זה מגיע..ואיך לתקן.

תודה ושבוע טוב:]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ממש מוזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך

שחף ביתן
    20/06/2010

נדמה לי שתחושת המוזרות בחוויה שלך מקורה בכך שאת לא מבינה מדוע את נוהגת כפי שאת נוהגת, ולא ההתנהגות עצמה. קיים בלבול רב מכיוון שחסר לך הסבר או הבנה של עצמך שיאפשרו לך לחיות עם עצמך בשלום. מה שחשוב הוא שתוכלי להתחבר לעצמך ולהרגיש שלמה עם עצמך ועם הדרך שאת בוחרת. את מעלה מספר שאלות, האם זה קשור לטראומות שצברת? האם זה קשור לבירור המשיכה שלך? או אולי דווקא לעובדה שהתפתחת לפתע והפכת למושכת? כולן חשובות ועמוקות ויכולות להיות אפשרויות נוספות. דרוש לך זמן נוסף כדי לעבור את התהליך שאת נמצאת בו. בנוסף, אם את מרגישה מצוקה ותקיעות, הדרך הטובה והמומלצת ביותר לברר דברים כאלו לעומק היא בטיפול אישי. שם תוכלי לאפשר לעצמך להתבונן על מה שקורה לך בסביבה בטוחה, ולמצוא את הקול שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו