מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ על הרגליםיובל20/06/2010
שלום ,
פעם בחודשיים בערך יוצא לי לצפות בסרטים של בחורות מתנשקות מה שנחשב לסרטים "רכים".
כבר כמה פעמים הבטחתי לעצמי שאני אפסיק לצפות בזה. וכל פעם אני נופל ולא מצליח....
הבעיה היא שאחרי שאני צופה אני מרגיש רגשות חרטה.
אני מתחיל להיכנס ללחץ ולפאניקה.... של "למה צפיתי בזה.... למה...." וכד'.
כך אני נכנס ללופ של מחשבות שלוקח לי בערך שבוע עד 10 ימים להירגע ולשכוח מכל הסיפור...
התמונות גם נתקעות לי בראש ולא יוצאות והמחשבות לא עוזבות אותי בגלל זה....
דבר זה מפריע לי לריכוז בחיים ובעבודה.
רציתי לשאול אם יש שיטות מיוחדות להימנע מצפייה בסרטים כאלו, ואם נגיד כבר עשיתי טעות וצפיתי, איך אפשר למתן את רגשות המתח והלחץ, עקב כך.....?
אני רוצה להיות נקי מזה לגמרי......!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה אישית
שחף ביתן21/06/2010מתוכן פנייתך לא ברור מדוע הצפייה בסרטים מפריעה לך ואתה מעוניין להפסיק אותה.
הבנה טובה יותר של הסוגייה הזו יכולה לעזור לך להתמודד טוב יותר. יש לברר מדוע אתה מרגיש שאל לך לראות סרטים כאלו? מה מייסר אותך לאחר הצפייה בהם? יש להבין לעומק את הקושי הספציפי שלך כדי שיהיה אפשר לעזור לך בהתמודדות האישית שלך.
אתה יכול לבדוק את העניין עם אדם קרוב (חבר, קרוב משפחה), מה הם מרגישים כלפי זה? מה אתה מרגיש? במקרה ואתה מרגיש שאין אפשרות כזו, וההפרעה למהלך חייך נמשכת רצוי לפנות לעזרה מקצועית, שבה תוכל לברר את התחושות שלך ולהגיע לעמדה שאתה שלם עימה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)