מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כ"כ רע ליצעירה במשבר23/06/2010
אני לא יכולה יותר.יושבת ובוכה בלי סוף הכאב הוא גדול מנשוא.
אם לא היה לי תינוק קטן לדאוג לו כבר מזמן הייתי שמה לכל סוף...
מה עושים?איך מתמודדים עם כל הכאב הבלתי נסבל הזה?
למה כשרוצים ומנסים כ"כ שיהיה טוב הכל בסוף נשבר בפנים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחזיקי מעמד...
שיר23/06/2010היי. אני משערת שאת מחכה לתשובת הפסיכולוגים..אך לא יכולתי שלא להתייחס להודעה שלך.
אני ממש מצטערת לשמוע שכך את מרגישה..זה נשמע מאוד קשה לחיות עם התחושות הללו.
יש לחיים הרבה מה להציע..ואני בטוחה שגם לך יש יעוד בחיים. עצם זה שאת דואגת לתינוק שלך מעיד על כך שאת אמא טובה.
בקשר למצבך הנפשי, אני ממש מציעה לך לפנות כמה שיותר מהר לתחנה של בריאות הנפש הקרובה לביתך או אם את ממש זקוקה לדבר עם מישהו בזה הרגע את יכולה להתקשר לער"ן בטלפון- 1201 .
הם מספקים תמיכה ועזרה נפשית 24 שעות ביממה.
אל תתמודדי עם זה לבד. תבקשי עזרה. זו לא בושה.
כל הכבוד שפנית היום לפורום..זה כבר התחלה.
אני מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך..ושיהיה לך רק טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון
רוני פרישוף24/06/2010שלום לך,
עצוב לקרוא את המילים הכואבות. אני לא יודעת אם את כה שבורה עקב נסיבות קשות, או עקב מצב נפשי פנימי. כך או כך, הכאב בלתי נסבל.
יתכן שאת סובלת מדכאון לאחר לידה, או מסוג אחר של דכאון.
למצב זה יש טיפול אמיתי ויעיל. שילוב של טיפול תרופתי נוגד-דכאון עם טיפול בשיחות יעזור לך מאד. לטיפול התרופתי לוקח מספר שבועות עד שהוא מתחיל להשפיע, לכן לא כדאי לסבול רגע אחד מיותר. פני עוד היום לעזרה מקצועית, וכבר תרגישי הקלה שהתחלת לטפל בעצמך!
בינתיים נסי לעבור בשלום מיום ליום, עם תמיכה ממי שאוהב אותך. הביטי בתינוקך, הוא משמעות החיים כרגע, ועבורו תמצאי כוחות להמשיך הלאה.
החלמה מלאה, ואושר גדול מגידול בנך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)