החיים שלי מתפרקים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• החיים שלי מתפרקים
    מיכאל
    04/11/2007

החיים שלי היו לא רעים עד לפני כמה חודשים. תחילה פוטרתי מעבודתי בגלל צמצומים בכוח האדם, לא ציפיתי למשהו כזה ולא הצלחתי להתמודד עם המצב. הפכתי להיות אדם אחר ממה שאני ובסוף לבת זוגתי נמאס והיא עזבה אותי (גרנו ביחד). אני לא מצליח להרים את עצמי, לא עושה עם עצמי כלום, התחלתי גם לשתות ומדי פעם אני מעשן סמים. נראה לי שהמצב בחיים לא ישתפר ואני לא יכול לסבול את החיים שלי ככה. תוכלי לייעץ לי מה לעשות? ואל תגידו לי ללכת לפסיכולוג - אין לי כסף לזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החיים שלי מתפרקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקטיביות.

ללא שם
    04/11/2007

ניסית לחפש עבודה חדשה?
    אל תתן לגורל שידרוך עליך, תהיה אקטיבי. לך לראיונות, תחפש בעיתונים, תשאל מכרים..
    ואם כבר יש לך הרבה זמן פנוי תנצל אותו לדברים טובים כמו לא יודעת תשקיע בפעילות גופנית לך למכון כושר או שתפגש עם אנשים שאתה אוהב.. חבל לשקוע באבל(אני יודעת שלפעמים זה ממכר..). זה לא טוב לאף אחד.. כמה שזה קשה להתרומם מהמצב הזה של היאוש, אתה חייב להציל את עצמך. תחשוב, אתה זה כל מה שיש לך. אם אתה לא תטפל בך, מי כן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכאל היקר

לילי
    05/11/2007

גם אני פעם הרגשתי ככה. לא היתה לי עבודה ולא בן זוג. חשבתי שהחיים נגמרים. מה שעזר לי זה שיחות עם חברים טובים שאמרו לי: קחי עצמך בידיים. תפסיקי עם זה. צאי מהבית. תיראי אנשים. מקומות יפים. הייתי שבוע במיטה ולא רציתי לצאת. לאחר שיחות עידוד עם ידידים וחברים הרגשתי שהדאגה הכנה שלהם היא כבר סיבה טובה לצאת מזה.הם נתנו לי להרגיש טוב יותר.הבנתי שיש אנשים שכן אכפת להם ממני.
    יצאתי מהמיטה. לקחתי את עצמי בידיים. התאפרתי, התלבשתי ויצאתי לחפש עבודה חדשה. ונחש מה - מצאתי.
    אל תשב לבד בחושך - צא לאור. תיפגש עם אנשים. החיים יפים. אתה תמצא עבודה יותר טובה וגם בת זוג יותר טובה. אל תדאג לא חסר בחורות.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכיזופרניה פרנואידית

idit aha
    05/11/2007

האם תוכל לומר לי מה זאת סכיזופרניה פרנואידית ומה קורה אם מפסיקים את הטיפול התרופתי למחלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    05/11/2007

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=177 id=link]פסיכיאטריה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה

סיגל לוי פסיכולוגית קלינית
    05/11/2007

הי מיכאל
    לפעמים כשדברים לא מסתדרים, זה נראה מדבק...
    החוכמה (הקשה...) להבין שכל משבר הוא סיכון, אבל גם סיכוי:
    סיכוי ללמוד על הכוחות התמודדות שלך
    סיכוי למצוא עבודה אחרת, אולי מענינת יותר, אולי ריווחית יותר, אותי נוחה יותר וכו'
    סיכוי להתחיל קשר עם מישהי שלא תעזוב עם הקושי הראשון...

זה דורש מאמץ וכוחות, אך לאחר ההתמודדות אתה יכול למצוא את עצמך במקום יותר טוב מקודם

בנתיים, תמיכה של חברים, משפחה מאד מאד מקלה

תקשיב לשאר העצות הטובות שניתנו לך כאן

בהצלחה

סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו