שלום שחף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום שחף
    תמר
    25/06/2010

כתבתי הודעת המשך עם עוד שאלה אחרונה בהחלט, כנראה שהתבלבלתי וכתבתי "אני" במקום "תמר".
    אולי לא כדאי שתקרא בכלל את מה שכתבתי, נראה לי שהשאלה האמיתית שלי היא האם הסבל העכשווי הוא כדאי או הכרחי. משום שכרגע אני מוצפת ועצובה וקשה לי לעשות כל מיני דברים בגלל הטיפול, קשה לי עם הרגשות והזכרונות , קשה לי להיות "מחוברת" כל הזמן וקשה לי הקשר עם המטפל .

תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום שחף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתקים וכאבים

שחף ביתן
    27/06/2010

שלום תמר,

שתי ההודעות שלך נוגעות ללב ומשלימות זו את זו. את מעלה ייאוש וקושי בתגובה הראשונה שעולים מתוך השאלה 'האם אפשר בכלל לעזור לי?' ובתגובה השנייה את אומרת באופן ישיר שכרגע התהליך הטיפולי קשה עבורך, מציף ומעציב אותך. נדמה שהקושי שאת חשה מעורר את השאלות האם בכלל יש טעם להמשיך? כמו-כן הנתקים שלך נראים קשורים'קושי להיות מחוברת'. לעיתים קרובות כאשר יש כאב רב, על מנת להמשיך את התפקוד הנפש יוצרת נתקים, אשר עוזרים לנו להמשיך לתפקד. נשמע לי שאת מתקדמת בטיפול ומעלה דברים כואבים וראשוניים באומץ רב. עם זאת, התחושות שאת מתארת חשובות לטיפול, הן לקצב שבו הוא מתקדם, הן לאופן שבו הכאב רשום בתוכך ועולה החוצה. חשוב מאוד שהמטפל שלך יידע על מה שאת כותבת כאן, ושתמשיכי לשתף אותו. אתם עוברים יחד מסע לא פשוט עבורך. בטיפול, לעיתים יש תקופות שבהן כאבים מן העבר מתפרצים החוצה. אלו תקופות לא קלות שלעיתים במהלכן אנו חשים שישנה החמרה ולא הקלה - זהו חלק מהתהליך הטיפולי. עם זאת, עלייך להיות רגישה ליכולת שלך לשאת את הכאב ולשתף בכך את המטפל שנמצא איתך במסע, מכוון, משגיח ומשתתף.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו