מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לך עצבותרעננה28/06/2010
בוקר טוב,
בחרתי להקרא רעננה, אני אשה בגיל 40 נשואה מזה כשנתיים, נישואין שניים.
מזה כחודשיים אני לא מצליחה למצוא מנוחה ושקט נפשי, הסיבות לחייך פסקו וכל הזמן אני מוצאת את עצמי מנסה להספיק - עבודה, משפחה זוגיות חברים - ובסופו של יום אני ריקה וחשה בודדה ומעל הכל שלא הספקתי שום משימה בהצלחה.
אחרי שנתיים של נישואין אני חשה פתאום שאין לנו מכנה משותף. שנינו באים מרקע תרבותי שונה מאוד - ויכוח שנפרץ לפני כחודשיים הותיר בי משקע עמוק ומאז אני לא מצליחה לחזור לעצמי - בן זוגי הטיח בי מילים קשות וביקורת נוקבת - חלקה מוצדקת - אני מנסה להקשיב ולשנות את הנקודות הבעיתיות אך המילים הקשות שאינן תואמות את המציאות עדיין מכרסמות בי ואני חשה כל הזמן שאני תחת בחינה, למרות שהמציאות אינה כזאת ובן זוגי מפציר בי לשכוח ולעבור הלאה.
פעם ראשונה בחיי שאני חשה שאני נמצאת בדיכאון עמוק, חוסר יכולת לקחת את המושכות חזרה לידיי, כמו תמיד, חוסר יכולת לשמוח, לשכוח....
מה עושים? איך לוקחים את המושכות חזרה לידיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבות
יפעת קלוש יגל28/06/2010שלום לך
אכן נשמע שאת נמצאת בתקופה בה הדכדוך והעצבות שולטים בה.
לא ברור מה עומק התחושת אך נשמע שאת מתפקדת בס"הכ שזהו מדד חשוב לכוחות.
נראה שאת עוברת משבר כלשהו, אולי שואלתת את עצמך לראשונה שאלות על מקומך, איפוה את ביחס לעצמך, ואיפה את בחס לאחרים. נשמע שאת משקיע הרבה בחוץ, עבודה חברים וכו', אולי את צריכה יותר זמן לעצמך, יותר משאבים שאין לך.
כמה שזה נשמע קלישאה אבל אולי זה חלק ממשבר גיל הארבעים, כמו כמיהתך להיות רעננה גם בגיל 40 עם כל כך הרבה עומס.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)