מחשבות על מוות :\

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחשבות על מוות :\
    בר
    01/07/2010

שלום,
    אני בת 17, לפני כבערך..חצי שנה איבדתי את סבתא שלי, היא קיבלה התקף לב והייתי שם כשניסו להחיות אותה (גם כשניסו להוציא אותי מהחדר לא הסכמתי) היא הייתה מאוד קרובה אליי היינו נפגשות הרבה (פעמיים בשבוע) וכל יום כמעט מדברות בטלפון.
    מאז שהיא נפטרה אני לא מפסיקה לחשוב על מוות..
    הכוונה, כל יום כשאני הולכת לישון המחשבות של איבוד עוד בן אדם קרוב אלי יכולות לשגע אותי
    אני כל הזמן חושבת על זה שאמא שלי חס וחלילה או אבא או אחותי או כל אדם קרוב אלי וזה יכול להוציא אותי מדעתי, אני מנסה להוציא את המחשבות בזה שאני מדברת עם חבר שלי/ שומעת מוזיקה אך הן חוזרות ברגע שאני מפסיקה , וזה דבר שמאוד מטריד אותי ואין לי מושג מה לעשות איתו.
    איך אפשר להתמודד עם זה ?
    תודה רבה על העזרה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות על מוות :\

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמי הוא בר

בר
    26/10/2011

אם הכוותבת היא הילדה בשם בר...זה מלחיץ כי נכסתי לאתר כדי לראות מה פירוש המילה מוות ומצאתי שהילדה היא בדיוק כמוני...בת 17 איבדה מישו' לפני חצי שנה...והיא חושבת על מוות כל הזמן סביייב משפחתה...מה את עוושה ברגע זה,?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לציין..

בר
    01/07/2010

שאני ילדה ברגיל מאוד שמחה, אני לא עצובה או משהו מהחיים, כיף לי ומבחינתי החיים הם סבבה, אני לא דיכאונית חח
    זה רק התחיל מאז המות של סבתא, וזה רק קורה בלילה לפני השינה...במשך היום זה כלל לא מטריד אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טראומה ועיבוד

שחף ביתן
    01/07/2010

שלום בר,

את מתארת בכמה שורות חוויה כואבת מאוד. אובדן של אדם קרוב ואהוב באופן פתאומי ולא צפוי, ויותר מכך, את היית נוכחת ברגעים שזה קרה. זו חוויה מאוד לא פשוטה שמותירה חותם עמוק. לעיתים חוויות טראומתיות נרשמות בתוכנו ומבקשות בדרכן שנמשיך לעבד אותן, להבין את השלכותיהן הנפשיות, את הכאב והמשמעויות השונות של חוויות אלו. אינני יודע האם חלקת ועיבדת את החוויה הזו, אך מדברייך נדמה שהחוויה חוזרת אלייך דרך המחשבות על מוות של קרובים אחרים.
    את יכולה לנסות לדבר על החוויה שעברת עם קרובי משפחה אחרים או עם חבר או חברה קרובים. לחלוק את הכאב, את הפחד שהיו כרוכים בחוויה מצידך ומצידם. לעיתים עוזר לספר את סיפור החוויה שוב ושוב ולשים לב לפרטים שונים בסיפור, ולאופן בו הסיפור משתנה ומכיל אספקטים שונים. את יכולה לכתוב לעצמך את הסיפור ואת הרגשות והמחשבות שליוו אותך.
    אם את מרגישה שהפחדים והמצוקה שלך אינם מרפים רצוי לפנות לעזרה מקצועית ולעבד את החוויה בתוך טיפול פסיכולוגי.

ליבי איתך בכאב על האובדן והפחד מפני אובדנים נוספים

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו