מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפוללוטוס06/07/2010
שלום
באבחון מקצועי שעשיתי לא מזמן עלה שיש לי מטענים נפשיים.פניתי לטיפול במכון של מתמחים ושם דורשים את האבחון ואף מעלים בקול רם אפשרות לדבר עם מרכז האבחון לבירור מצבי.אבחון זה כלי עיקרי לטיפול נפשי במקום להעריך לבד? לא מוצא חן בעיניי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סודיות ואינטימיות
שחף ביתן06/07/2010שלום לך,
לא ברור מדבריך איזה אבחון עשית? מדוע עשית אותו? ומדוע פנית עכשיו לטיפול? אתה זה שיחליט האם להעביר את המידע הלאה או לא, המטפל זקוק לאישורך על מנת לפנות לקבל את המידע. עם זאת, אני לא רואה סיבה שלא לתת את המידע, האם היית פונה לרופא ומסתיר ממנו אבחון?
אך הסיבות שלך, האישיות הן שחשובות כאן, הרי זהו מהות הטיפול, לשתף ולגעת ברגשות שלך. אתה יכול בהחלט לשתף את המטפל בלבטים שלך, בחששות שלך, בסיבות שלך מדוע אינך מעוניין שיראה את האבחון. תראה לאן זה יוביל אתכם. תזכור כי טיפול הוא חוויה אינטימית מאוד ממהותה, אשר מזמינה לפתיחות וכנות. ללא פתיחות וכנות כאלו סיכויי הצלחת הטיפול יורדים משמעותית. עם זאת, יכול להיות שאתה מעדיף שיכירו אותך באופן כנה ופתוח מחדש ולא דרך מסמך קיים, זה לגמרי בסדר, ואתה יכול לדבר על כך, כאמור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשפטים האחרונים שלך הם המדויקים
לוטוס06/07/2010האבחון נעשה ביוזמת ביטוח לאומי לבדוק התאמות מקצועיות.מתשובתך הארוכה לא נעניתי למה זה הכרחי לדעת מה מצבי הנוכחי על סמך אבחון.מה אם אני לא מסכים לגמרי עם תוצאותיו?זו הנקודה ולא הפרטיותץנשאלת השאלה האם המקום מספיק מיומן גם לבד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון
שחף ביתן08/07/2010שלום לך,
מתגובותיך הקצרות לא כל כך ברור לי מה בעצם אתה שואל? אין לי שום דרך לדעת או לענות על השאלה האם 'המקום' שאליו פנית מספיק מיומן? אני גם לא בטוח שהבנתי מספיק מיומן למה? האם הם התנו את המשך או התחלת הטיפול בכך שתביא את האבחון? האם שאלת מדוע הם מעוניינים בו? האם אמרת מדוע אתה לא מעוניין להציג אותו? אני חושב שברוב המקומות או עם רב המטפלים דיון על הנושא יוכל לפתור את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)