מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה נורמלי?טל07/07/2010
היי רוני ,
לא יודעת אם את זוכרת אותי ואת המקרה שלי , אז אספר בקצרה שאני ובן זוגי עברנו משבר שבו הוא נכנס לדיכאון והיה מטופל בכדורים והחלטנו שאני חוזרת לגור עם ההורים.
לצערי הרב בן זוגי התאבד בשבוע שעבר ביום שני..
באותו יום הייתי שבר כלי וגם כעסתי עליו מאוד כמה ימים..אח"כ הגיעו השאלות אם יכולתי למנוע את המוות שלו והתשובה הייתה והיא עדיין "לא".
אחרי שחלמתי עליו ובחלום הוא היה מאושר ואותת לי להמשיך הלאה כי גם הוא המשיך הלאה , מצאתי את עצמי אתמול חושבת כבר על עצמי עם מישהו אחר. רוצה מישהו אחר.
אני חשה בדידות גדולה מאוד , אין לי בן זוג שאני יכולה לחלוק איתו כל מה שאני חושבת ומרגישה וזה חסר לי מאוד. מצד שני זה מרגיש לי כאילו אני ממהרת מדיי ורוצה לעבור הלאה רק שבוע אחרי שהוא נפטר..
זה גורם לי לתהות אם זה מצב נורמלי..
בינתיים החלטתי שלא לחפש בן זוג כי נראה לי שאם יהיה מישהו עכשיו הדבר היחיד שיקרה הוא שלא תהיה יותר תחושת בדידות , אבל אהבה אמיתית בין שני בני אדם לא תהיה שם..
האם זה נורמלי שאני רוצה כבר מישהו חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואב
רוני פרישוף07/07/2010טל יקרה,
אני המומה, המומה, וכואבת יחד איתך את האובדן הטראגי.
כמה עצוב, וכמה נכון שאינך אשמה בדבר.
כרגע את מגיבה באופן נורמלי למצב בלתי נורמלי. הכי טבעי שתדבקי בחיים, תימשכי אל החיים, ומה מייצג חיים יותר מאשר אהבה.
תזרמי עם תחושותייך, מחשבותייך ורגשותייך. לכל אחד יש מסלול אבל מיוחד משלו, ואי אפשר לשלוט בו, אלא רק לאפשר לו להתקיים כטבעו. בודאי יהיו רגעים של עצב, ריקנות, געגוע וכעס, ורגעים אחרים של השלמה, שכחה, תשוקה לאחר, ושל רגשי אשמה. ערבוביה של רגשות הכי אנושיים והכי נכונים. תני מקום לכולם.
הזוגיות הנכונה תגיע בזמנה הנכון, ואם זמנה הנכון הוא עכשיו, מה טוב.
אני חוזרת על המלצתי לך להעזר בטיפול, שיתן לך הכלה רגשית וגם מרחב בטוח להתבונן בו על חייך ולתכנן את עתידך.
כל טוב לך, ומשתתפת בצערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רוני
טל07/07/2010את פשוט מקסימה!
ולגבי טיפול - יש קבוצת תמיכה לחברות של חללי צה"ל שאלך אליה ביום שישי וגם אם לא הייתה כזו קבוצה הייתי הולכת לטיפול.
תודה רבה לך ,
ושתמשיכי להיות מקסימה ורגישה כמו שאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)