לאחר תאונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לאחר תאונה
    תמר
    09/07/2010

שלום,

אני כבת 20, מספר חודשים לאחר תאונת דרכים.
    בתאונה נפגעתי חבלת ראש קלה יחסית.

מאז התאונה אני מדוכאת, עצבנית, יש לי התקפי זעם, כעס, בכי בלתי נשלט...

בזמנים מסויימים אני גם ממש בלתי נסבלת, ויצא שככה התנתקתי מאוד מהסביבה שלא הבינה אותי ופירשה אותי לא נכון- מהרבה חברות, ובשלב מסויים גם מהמשפחה.

אני מרגישה המון אשמה בכך שהבאתי את זה על עצמי,
    גם בדידות, עצבות, אין כוח לכלום, מין רצון כזה לשקוע, אולי למות... קושי לתפקד ברמה הכי בסיסית.. ועם זאת, יש זמנים שבהם אני מרגישה לחלוטין בסדר, מצליחה להנות מכל מיני דברים, צוחקת..

אני לא יודעת מה לעשות, לא רוצה להרגיש שייכות לדיכאון הזה ובטח לא רוצה להכניס את עצמי לטיפולים תרופתיים שאחר כך אתמכר אליהם, שכן לפני כן הייתי אדם שמח, מלא בחוש הומור ופעלתני מאוד, ואני בהלם שנחתתי למקום הזה..

אשמח לקבל איזשהי עצה..
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר תאונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבל בעקבות תאונה

רוני פרישוף
    09/07/2010

שלום לך,

פגיעת ראש יכולה להביא לתסמינים נפשיים כמו שאת מתארת. עלייך לעבור בירור נוירולוגי ופסיכיאטרי מקיף וכן איבחון פסיכודיאגנוסטי כדי לאבחן את הבעייה ומקורותיה (את יכולה גם להעזר בעורך דין למיצוי זכויותייך).

בהתאם לתוצאות הבירור הנוירולוגי תוכלי להמשך תהליך שיקומי על פי הכוונת הרופא. מרבית הטיפולים הפסיכיאטרים היום מועילים מאד, ניתנים לתקופת זמן קצובה ואינם ממכרים.

לצד הבירור הנוירולוגי, אני מאד ממליצה בשלב זה על פסיכותרפיה. ישנם מטפלים המתמחים בטיפול בנפגעי טראומת תאונת דרכים, והם יעזרו לך מאד.

תרגישי טוב ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על תגובתך!

תמר
    23/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו