תקשורת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תקשורת
    מישהי
    09/07/2010

קשה לי לפתח יחסים עם נשים וגם גברים כלומר ברמה האישית של לפתח שיחה להכיר מישהו אני ססגורה כזאת.. קשה לי לזרום כמו כולם וכשאני משתדלת לפתח שיחה אז יוצא לא טוב ונתקע... ואני מרגישה שמשהו לא עובר או כנראה השפת גוף שלי לא נכונה או המבט או הדיבור לא יודעת גורם לי לחשוב הנה אני לא טובה יותר.. כולם טובים יותר ממני ומעניינים ואני לא...
    כשאני מרגישה תקועה אני ננעלת וקשה לי לצאת מזה... הקושי של קומוניקציה מתבטא בייחוד עם נשים... להכיר בנות חדשות... להבין את המהות של כימיה עם נשים, לזרום... אולי לא להראות מתנשאת.... אני תמיד מרגישה שאני לא מעניינת וכשאני חשה בדחייה מהצד השני זה יוצר אצלי מן מגננה כזאת.. של סנוביות אולי...
    אפשר טיפים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקשורת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

רוני פרישוף
    09/07/2010

שלום,

הגבתי לך לפחות 10 פעמים בפורום, אם לא הרבה יותר, ונראה שתגובותיי, או אלו של מנהלי הפורום האחרים, לא תרמו לך כלל.

אני מתרשמת שמיצינו את יכולתנו לסייע לך במסגרת זו.

את זקוקה לאיבחון ועזרה מקצועית. אנא פני לטיפול אישי או קבוצתי.

לא נוכל להמשיך להגיב אלייך כאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו