מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבירועי10/07/2010
שלום אני בן 23 מאז מתמיד התעקבתי על שטויות לדוגמא אם באוטובוס פעם אחת הרגשתי הרגשת בחילהההה אז אני מפחד שכל פעם זה יקרה לי ודיי חרד וזה מפריע לייי אני בנאדם עובד והכל בסדר אבל בגלל זה אני נמנע ממפגשים חברתים שלא יראו אותי בהרגשת מועקה וחרדה וחוץ מעבודה אני לא חי בכלל אני לוקח כדור אחד רסיטל ביום איך זה נקרא התופעה הזאת ? איך ניתן לעז ור לי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
רוני פרישוף12/07/2010שלום לך,
אני שומעת שאתה סובל מחרדות ברמה מוגברת. יש הרבה סוגים של חרדה, לא ברור מאיזו מהן אתה סובל. אולי מדובר בהתקפי חרדה, אולי פחד ממקומות סגורים או ממקומות הומי אדם, אולי מדובר בחרדה חברתית. קשה לדעת על סמך תאור קצר.
אני מבינה שפגשת איש מקצוע שרשם לך את הרסיטל. האם מדובר בפסיכיאטר? האם הוא איבחן את מצבך? מדוע הומלץ לך לקחת כדורים ולא להעזר בטיפול נפשי?
אתה זקוק לאיבחון מקצועי של מצבך, ולהערכה מחודשת לגבי סוג הטיפול שיעזור לך. טיפול ברסיטל מרגיע את המתח, אבל אם אתה חש שאתה לא חי בכלל, כדאי לעשות גם טיפול נפשי רציני ואולי שינוי תרופתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)