לרוני פרישוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לרוני פרישוף
    רועי
    12/07/2010

בנוגע להודעתי למטה ולגבי תגובתך היתי בטיפול אצל פסיכאטר והיא רשמה לי ת' רסיטל. אני חושב שאלו התקפי חרדההה הרגשת חוםםםםםם בגוף הזעה הרגשת לחץ ואז זה חולף זה כאילו שאני מפחד לקבל התקף חרדה ליד אנשים שמכירים אותי חברים או משהו. יש לציין שאני כן מתפקד אני עובד כמעט כל היום אני כן עושה ת'סידורים שלי פשוט לא מבלה הרבה ונמנע לנסוע למקומות רחוקים כאילו הבית זה "האיזור המוגן" פשוט יש תמיד איפשהו בראש ת'כוננות ומוכנות להתקף חרדה או משהו זה מלווה אותי כל החיים וכנראה שלא ניתן להעביר את זה מה את אומרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרוני פרישוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהתקפי חרדה

רוני פרישוף
    14/07/2010

שלום יוסי,

אני מבינה שאתה מאוד סובל, ושתיפקודך מוגבל.

מדוע אתה אומר שלא ניתן להעביר את זה?

בעיות נפשיות בהחלט ניתנות לטיפול ולפתרון.

הטיפול המתאים להתקפי חרדה הוא טיפול קוגנטיבי התנהגותי. בטיפול תלמד לפרש טוב יותר תחושות גופניות ותצוייד בכלים להרגעה עצמית. הטיפול מחליש ואף מעלים את התופעה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול קוגנטיבי

שרון
    05/08/2010

ממליצה בחום על מטפלת קוגנטיבית התנהגותית מדהימה בשם גלית סבג.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו