מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תלותיות בפסיכולוגיתמרי14/07/2010
היי,
האם זה טוב, או נכון ליצור תלותיות בפסיכולוג? המשפחה שלי מרגישה שנהייתי תלותית בפסיכולוגית שלי, כי כל דבר אני אומרת: אני אשאל את הפסיכולוגית. כשסיפרתי לה שכך משפחתי מרגישה, היא אמרה שזו דרך טבעית, וכך בעתיד אלמד ללכת לבד, בכוחות עצמי...האם זה נכון?
הפסיכולוג לא אמור ללמד אותנו ללכת בעצמנו לבד?
אני 3 שנים איתה, ואני מאוד אוהבת אותה, אך הדימוי העצמי שלי, הערך העצמי, הפחד מזקנה למשל לא השתנו-אותו דבר. בתחתית.
כשאני אומרת לה שאני מרגישה שהטיפול לא ממש קידם אותי אז היא אומרת שזה לא נכון כי היא עזרה לי לצאת מהבית ולעבור דירה ממשפחה חונקת, עברה איתי תקופה לא קלה שאחד מהוריי נפטר,
ואומרת שאילולא הטיפול כבר הייתי מתאבדת...כי היו כמה פעמים שבאמת רציתי...
מה אתם חושבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלות
רוני פרישוף14/07/2010שלום לך,
עניתי לך באריכות על שאלה זו ב 1.7
האם קראת את תגובתי?
לא נוכל להשיב על שאלות חוזרות בפורום.
אם יש לך נטייה לפתח תלות בנותני סיוע, על אחת כמה וכמה עלייך להיזהר מפניות חוזרות לפורומים וירטואליים, שמא תפתחי תלות. חזרי לתגובתי הקודמת, מקווה שתעזרי בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את תגובתך ב1/7
מרי15/07/2010אין לי שום נטייה לפתח תלות באנשים ובדברים חחחחחחחחחח
הפסיכולוגית שלי מאמינה שזו דרך טובה לצמוח ממנה, כמו שתינוק בהתחלה צריך שיעזרו לו ללכת ואחרי זה הוא הולך לבד...
אז...רק רציתי לדעת אם זו דרך נכונה לטיפול? שהפסיכולוג גורם למטופל לפתח בו תלות? או
לא?
זה הכל...אין שום תלות בפורומים...הרגת אותי מצחוק
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)