תלותיות בפסיכולוגית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תלותיות בפסיכולוגית
    מרי
    14/07/2010

היי,

האם זה טוב, או נכון ליצור תלותיות בפסיכולוג? המשפחה שלי מרגישה שנהייתי תלותית בפסיכולוגית שלי, כי כל דבר אני אומרת: אני אשאל את הפסיכולוגית. כשסיפרתי לה שכך משפחתי מרגישה, היא אמרה שזו דרך טבעית, וכך בעתיד אלמד ללכת לבד, בכוחות עצמי...האם זה נכון?
    הפסיכולוג לא אמור ללמד אותנו ללכת בעצמנו לבד?

אני 3 שנים איתה, ואני מאוד אוהבת אותה, אך הדימוי העצמי שלי, הערך העצמי, הפחד מזקנה למשל לא השתנו-אותו דבר. בתחתית.

כשאני אומרת לה שאני מרגישה שהטיפול לא ממש קידם אותי אז היא אומרת שזה לא נכון כי היא עזרה לי לצאת מהבית ולעבור דירה ממשפחה חונקת, עברה איתי תקופה לא קלה שאחד מהוריי נפטר,
    ואומרת שאילולא הטיפול כבר הייתי מתאבדת...כי היו כמה פעמים שבאמת רציתי...

מה אתם חושבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלותיות בפסיכולוגית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלות

רוני פרישוף
    14/07/2010

שלום לך,

עניתי לך באריכות על שאלה זו ב 1.7

האם קראת את תגובתי?

לא נוכל להשיב על שאלות חוזרות בפורום.

אם יש לך נטייה לפתח תלות בנותני סיוע, על אחת כמה וכמה עלייך להיזהר מפניות חוזרות לפורומים וירטואליים, שמא תפתחי תלות. חזרי לתגובתי הקודמת, מקווה שתעזרי בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי את תגובתך ב1/7

מרי
    15/07/2010

אין לי שום נטייה לפתח תלות באנשים ובדברים חחחחחחחחחח

הפסיכולוגית שלי מאמינה שזו דרך טובה לצמוח ממנה, כמו שתינוק בהתחלה צריך שיעזרו לו ללכת ואחרי זה הוא הולך לבד...

אז...רק רציתי לדעת אם זו דרך נכונה לטיפול? שהפסיכולוג גורם למטופל לפתח בו תלות? או
    לא?

זה הכל...אין שום תלות בפורומים...הרגת אותי מצחוק

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו