נמאססססססססססססס ליייייייייי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נמאססססססססססססס ליייייייייי
    לילך
    15/07/2010

אני לא מבינה מה הם רוצים ממני?!

אני בת 16 ויש לי חבר בן 17 כבר תשע חודשים ואני מתה עליו והוא עלי ואני רוצה ללכת לישון אצלו וההורים שלי לא מרשיםםם כי אני קטנה מדי לדעתם.אני לא מבינה אותם מה קטנה מדי?!מה הם חושבים לעצמם?????????.
    נמאס לי לריב עם חבר שלי על זה ולריב איתם על זה!!!!אתם יכולים לעזור לי? מה לאמר להורים שליכדי לשכנע אותם? איך לאמר? נמאס לי כבר מכל הריבים האלוווו בבקשה עצותתת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחן בגרות

רוני פרישוף
    15/07/2010

שלום לי,

קודם כל, בואי נביט בחצי כוס המלאה. יש לך חבר, ואתם אוהבים. איזה כיף!! אני מאחלת לך המשך אושר ואהבה, וכל דבר יגיע בזמנו.

לגבייך... תראי, סגנון הכתיבה שלך מאד אימפולסיבי. את נשמעת סוערת, ופועלת לפי הרגש והדחף. את רואה דברים בשחור ולבן, וקצת קשה לך לראות תמונה גדולה ומלאה. אולי באמת צודקים הורייך שלא בטוחים לגמרי שאת מספיק בוגרת כדי לפעול בשיקול דעת, והם חוששים שתיפגעי.

אני חס וחלילה לא רוצה לצער או להכעיס אותך. פשוט נסי לקבל שלהורייך יש נסיון חיים והם בסך הכל רוצים לשמור עלייך ולעזור לך להתפתח בצורה תקינה.

אם את רוצה לשכנע אותם שאת מספיק בוגרת ובשלה כדי להיות עצמאית יותר, נסי להראות להם שאת כזו. דברי בשקט, בהגיון ובשיקול דעת, אל תיסחפי לריבים וצעקות, תני להם את ההרגשה שאת מבינה שהם בעדך ולא נגדך, ובעיקר תוכיחי במעשים יומיומיים ובקביעות שאת אחראית ואפשר לסמוך עלייך.

אם זה לא יצליח נסי לקבל את הדין. "כל עכבה לטובה", וגם בהתפתחות מינית, לפעמים האיטיות משתלמת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם לא מבינים כלום!

לילך
    15/07/2010

אני אעשה מה שבא לי,בין אם זה מתאים לכם וגם אם לא!!!
    למה נראלכם שאתם יכולים לעצור אותי???????.אני לא עושה שום פשע!!!אני מנסה לקבל את האישור בדרך הטובה,ואם זה לא מתאאים להם אז אני אשקר ואמציא סיפוריםם
    אחרי זה אתם שואלים למה משקרים לכם,כי אתם לא מבינים כלוםםם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו