אבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבודה
    קל
    15/07/2010

הי,

אני בחורה בת 33 נשואה +2 שחשה בזמן האחרון שאיבדתי את הדרך.

אני לא מצליחה למצות את עצמי בעבודה ובחיים כבר תקופה רבת שנים, אני מאוד מוכשרת בהרבה תחומים אך האימהות הביאה אותי למקום בו אינני יכולה לעסוק במה שארצה. מתוך כך אני מרגישה תסכול רב המתבטא בחוסר סבלנות, כעס, וחוסר סיפוק מהחיים, כמובן שזה מקרין גם על יחסי עם הילדים.

שאלתי היא האם עדיף במצב הזה לדבר עם פסיכולוג או לעשות אימון קאוצ'ינג?

אציין שכבר עשיתי פעמיים אימון שלא הביא אותי לשום הארה לגבי חיי.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונפליקט אימהות מול מימוש עצמי

רוני פרישוף
    15/07/2010

שלום לך,

את מתארת חווייה של פיצול בין אימהות למימוש עצמי. חבל שכך את חשה, אני בטוחה שיש דרכים יצירתיות לשלב בין השניים. התחושה שהפיכתך לאם מונעת ממך להגשים את עצמך עלולה ליפול לנטל על כתפיהם של ילדייך, וליצור במשפחה רגשי אשמה סמויים, ומיותרים.

אינני מכירה את תחום האימון, לכן לא אוכל לחוות עליו דעה. אם התנסית בשתי חוויות קואצ'ינג ולא נעזרת, אולי באמת כדאי לנסות טיפול פסיכולוגי.

יתכן כי שורשי התקיעות נטועים במקום עמוק יותר מכפי שאימון יכול להגיע. תובנה בנוגע למקורות הקונפליקט, לצד עידוד והכלה בטיפול, יוכלו להאיר לך את המשך דרכך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאת מתארת מאוד נפוץ ואפשרי לשינו

יעל דורון יבי
    17/07/2010

הי,
    קראתי הודעתך הכנה. עצם שאלתך מראה כמה את רוצה לשנות את מצבך וזו כבר התחלה!

אינני פסיכולוגית. אני מאמנת אישית לאימהות למציאת איזון, הגשמה וקבלה.
    ברור שאני לא אוביקטיבית אך מאימונים רבים ובאופן אישי אני מוצאת שאימהות רבות מוצאות באימהות את הגורם לאי הגשמת הפוטציאל והיכולות שלהן וחבל.. זוהי אמונה תוקעת שאפשר וכדאי לצאת ממנה כי כמו שתארת זה משליך גם על האימהות שלך.

לא ברור לי אם עברת 2 פגישות אימון או שני תהליכי אימון אבל מטרת התהליך האימוני הוא העמקת התודעה האישית כלפי עצמך ומשם תחושה של שלמות עם דרכך, ביטחון ופעולות נוספות של עשייה למען עצמך.
    יכול באמת להיות שאת זקוקה לטיפול כדי להבין את מקור התחושות האלה, ואז תוכלי להגשים עצמך ממקום המבין את שקרה בעבר.
    מאחלת לך בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו