שאלה לגבי טיפול קוגנטיבי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי טיפול קוגנטיבי
    לילי
    16/07/2010

שלום
    לפני כשנה וחצי הייתי בטיפול פסיכולוגי דינמי ואובחנתי כפוסט טראומה. במשך שנים הייתי בטיפולים דינמיים קצרים,שלא הצלחתי להתמיד בהם, ואף אחד מהמטפלים לא איבחן הפרעה זו למרות שהיה ברור לגמרי ,גם לי וגם להם שעברתי טראומות והתעללות בילדותי ושאינני מתנהלת בצורה נורמטיבית . ככל שהזמן עובר אני יותר מתקשה לחיות חיים נורמלים,אינני מתמידה בעבודות,או בזוגיות ,לא מפתחת קשרים עמוקים עם אף אחד וכל קשר אינטימי שהופך לקרוב ועמוק יותר נוגע לי בצלקות הנפשיות וגורם לי להתרחק. אני מוצאת את עצמי סובלת בעיקר מבדידות ,עוני ועצבות גדולה. מכיוון שאינני מתמידה בקשרים ארוכים אז גם אינני מתמידה בטיפולים דינמיים. לאחרונה גיליתי שישנם גם טיפולים קוגנטיביים קצרי מועד ,וזה נתן לי תקווה.
    הבעיה היא שאין ביכולתי לממן כזה טיפול ורק עכשיו התחלתי בהליכי קבלת סיוע מביטוח לאומי וממשרד הרווחה - דבר שאינו וודאי וגם לוקח המון זמן.
    לכן חשבתי שאולי ישנם מטפלים קוגנטיבים ,מתמחים,שיסכימו לנסות עליי את הטיפול ללא תשלום או בתשלום סמלי. אני גרה באיזור הצפון ואשמח לדעת אם ישנה אפשרות כזו .
    תודה רבה
    זה מאוד מאוד יעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי טיפול קוגנטיבי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בטראומה

רוני פרישוף
    16/07/2010

שלום לילי,

כל כך כואב לראות בחורה נבונה ורהוטה כמוך, נאלצת להתמודד עם תוצאות ארוכות בשנים של התעללות הרסנית, על לא עוול בכפך. מעומק ליבי אני מאחלת לך שתמצאי שלווה לנפשך ורפואה שלמה.

(המערכת מחקה כאן את הקישור ששמתי בעניין טיפול קוגנטיבי בטראומה)

קיימות שיטות טובות מאד לטיפול בטראומה שעובדות עם הגוף :EMDR (תנועות עיניים דו-צדדיות) SE
    (חווייה סומטית), EFT (חופש נפשי) ועוד. מצטברות עדויות מחקריות ליעילותן של שיטות אלו, במיוחד הראשונה. קראי עוד באינטרנט.

ובינתיים קבלי חיבוק, שינחם מעט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

לילי
    17/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו