מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מה שאני עושה זה חולני?קספר17/07/2010
יש כמה פצעים בעור ,ואני נוטה לגרד אותם .
גם לאחר כמה זמן כאשר הם מתחילים להגליד, אני מורידה את העור של הגלד,והפצע נשאר חשוף .
אני רוצה להפסיק אבל קשה לי .
זה לא עושה לי הרגשה טובה , או התרוממות רוח , כמו שקראתי בגלל החומור של הריפוןי .
אפילו אני עושה את זה לפעמים בצורה לא מכוונת .
השאלה שלי איך להפסיק את זה.
אופפפפפפ התחרפנתי סופית
עוד שאלה לי
הבנתי שמערכת בריאות הנפש הולכת לעבור שינויים שבהם תהיה הפרטה של תחנות בראיות הנפש.
רק רציתי לדעת , מה ההשלכות של זה , ואיפה זה עומד .
וחוץ מזה אם בעלי ההחלטות יהו פסיכיאטרים מבתי חולים ציבוריים ?אולי הם יהו אנושיים,ולא יראו את הטיפול באדם דרך כסף וכסף , וכמה אני ארוויח מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובססיביות והפרטה
יפעת קלוש יגל19/07/2010שלום לך
אני יודעת שאת מרבה לכתוב כאן, אך לי אין די מידע עלייך כדי להסביר את הגירוד. על פניו זו נראית פעולה אובסיסיבית שחוזרת על עצמה ויש בה אלמנט של הרגעה. אם את מכירה הביטים כאלו בעצמך אז כנראה זה העניין
לגבי ההפרטה, אכן היא עומדת להתרחש, אך יקח זמן עד שתצא לפועל. לכן עדין לא ידוע באיזו מתכונת בדיוק זה יהיה. יש חומר באינטרנט על כך.. בגדול השרותים יעברו לקופות החולים, כנראה מס' הטיפולים לאדם יצטמצם, אך גם תורי ההמתנה. אנשים שאין להם אבחנה מוגדרת, אלא סובלים למשל ממשבר בנישואין כנראה לא יהיהו זכאים לטיפול. אבל הדברים עדין לא ממש ברורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
עדי21/07/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)