לחץ וחוסר שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לחץ וחוסר שינה
    אריאל
    18/07/2010

לאחרונה אני לחוץ מאוד בגלל חששות שאולי עומדים לפטר אותי מהחברה בה אני עובד, אני מרגיש כאילו דברים מתרחשים מאחורי גבי וחסר עונים כי אין לי מה לעשות בעניין. הבעיה העיקרית היא שמרוב לחץ אני לא מצליח לישון הרבה בלילות, לוקח לי הרבה זמן להרדם ואז אני מתעורר כל הזמן, אני לא ישן רצוף יותר מחצי שעה. מה ניתן לעשות במקרה כזה? אני לא מתפקד בגלל העייפות המצטברת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ וחוסר שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ והפרעת שינה

יפעת קלוש יגל
    19/07/2010

שלום אריאל

אין ספק שאתה נמצא במצב מלחיץ. פיטורים הם גורם לחץ מאודמשמעותי. תחושת חוסר האונים רק מגבירה את הלחץ.
    חשוב שתשתף אנשים בתחושותיך בפחדיך וכעסך על מקום העבודה. בשיחות כאלו עם חברי אמת, קל להזכר ולהתחבר בכישורים שלנו בכשרונותינו באפשרויות שיש בשוק העבודה, תחושת הביטחון עולה, והמתח ירד.
    לגבי השינה יש תרגילי הרפיה שיכולים לעזור, יש חומר באינטרנט ובספרים. כמו כן ישנם דברים טבעיים שגם הם יכולים לעזור. ברר בבית המרקחת. אם תצליח לישון יותר טוב ורמת התפקוד תעלה, תחושת השליטה תעלה ומצבך יוטב.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות ומילוי מצברים

עדינה
    21/07/2010

ברור שאתה צריך להתמודד עם כל המסביב ובשביל זה אתה צריך גם למלא את המצברים. כשאני נמצאת בתקופות לחוצות כאלה אני לפעמים נעזרת בכדור שינה שעוזר לי לישון שינה עמוקה ורצופה ואז לקום עם כוחות מחודשים. יש כל מיני כדורים, גם כאלה שניתן לקחת מידי פעם בהתאם לצורך, כמו האמביאן CR שזה כדור חדש בארץ, כמובן כמובן שצריך מרשם של רופא. אגב, למה אתה לא משתף את הקרובים אליך? לפעמים הם יכולים לעזור לראות את התמונה אחרת ממה שאנחנו רואים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו