יש משמעות לחיים שלי או שאני סתם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש משמעות לחיים שלי או שאני סתם
    SATAN
    08/11/2007

כלומניק חסר חיים וכבר עדיף למות אני כל היום בבית (כי יש שביתה) אני כל היום במחשב ובטלויזיה
    המישפה שלי גורמים לי להרגיש כלום אם היחס המזלזל שלהם במצב שלי האם זה כזה נורא האם זה כזה עלוב? האם זה עושה אותי כזה אפס שכבר עדיף לי למות? מה הבעיה בי??!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקורות תמיכה

סיגל לוי פסיכולוגית קלינית
    08/11/2007

הי
    כפי שכבר כתבתי לך, נראה שהאוירה בבית אינה תומכת אלא רק מחריפה את המצב
    חשוב על משהו שנעים לך, עם מי נעים לך להיות ולך על זה...

אם אתה מרגיש כל כך רע עד כדי חוסר רצון לחיות, אז נראה שאתה בדכאון וזה מעוות את כל התמונה ונותן לך תחושה שאתה סתם. אם זה המצב אתה צריך עזרה דחופה. אם המשפחה לא כתובת, אתה יכול לפנות בטלפון לער"ן ולהתייעץ לאן כדאי לפנות

בהצלחה...

סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה שאני כל היום בבית במחשב עושה

SATAN
    08/11/2007

אותי אפס או משהו וזה עלוב? רע לי ביגלל מחשבות על זה אני קצת בודד אבל אני דיי מיסתדר אם זה בימיוחד כשאני חושב על איך אני משפר את המצב ומנסה אבל כשיש לי מחשבות על כמה עלוב אני במצב הזה אני ניתקף ביאוש ומרגיש שאין טעם לחיים שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רע לי ביגלל שאני מרגיש שבמצב שלי

SATAN
    08/11/2007

אני אפס גמור ועלוב אני מרגיש כזה פטטי ביגלל שאני כל היום בבית מול המחשב וההורים ואח שלי לא עוזרים לי ביכלל הם גומרמים לי להרגיש כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשנות אוירה

סיגל לוי פסיכולוגית קלינית
    12/11/2007

אם המחשב והנוכחות של המשפחה מנחיתה אותך, אולי כדאי פשוט לקום ולשנות אוירה, לצאת מהבית, לראות קצת אנשים (עדיף חברים) להתאוורר. מקוה שזה ישנה את האוירה ויתן קצת כוח
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמעות החיים...

רונן דוד
    17/11/2007

אולי אם תפגוש מישהו שזקוק לעזרה,
    ותיתן לו קצת מעצמך, זה יכול להיות תלמיד שמתקשה בחומר,
    אולי מישהו שלא מקובל חברתית,
    אם תצא לעזור למישהו, בסוף תקרה תופעה מעניינת,
    תרגיש משמעות בחיים ובעצם תעזור לעצמך - זה מה שנקרא העצמה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו