מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כנסו כולם!!שמעון09/11/2007
אחים יקרים מי אנחנו באמת?מה אנחנו באנו להעולם שלא חסר בו שום דבר באנו להעולם שהכול בנוי בו הקדוש ברוך הוא לא מחסיר מאיתנו דבר ישבח שמו לעד בורא עולם ברא אותנו ברחמיו הרבים בורא עולם לא צריך אותנו לא יעזור לו שאננחו נשמור שבת שאננחו נניח תפילין יעזור לנו הקדוש ברוך הוא ברא אותנו נתן לו תורה משמים כול המעדנים שבההעולם אומרים שלא יכול להיות מצב שהעולם הזה נוצר מעצמו והיום באמת כול יודעים שיש בורא עולם אבל למה אנחנו מנסים לדחיק את הרעיון הזה למה אנחנו לא מודים בזה?בגגל שאננחנו נוטים לחיות את החים בלי מסגרת ועם באנדם בא להעולם ולא מדירכים אותו איך לחיות עושה מה שבאלו בסופו של דבר הוא יגיע למטה למטה אין מצב שאתה חי פה סתם ישך תלכית לחים אחים יקרים יש לנו תורה קדושה אני לא מחפש שאתם תעשו מצוות לא כלום רק לחפש תאמת לבדוק מה עם החים שלנו העם אננחנו מאושרים מהחים האלה עם אננחו מבסוטים מהחים האלה כמה בנאדם צריך לתור ולחפש אחרי הנאות של העולם כמה אנחנו מחפשים רק להנות ולבלות מחפשים רק להיות מאושרים רק שהיה לנו חיוך על הפנים גם בת ישראל שלא הולכת בציענות וחופשת את עצמה אני הולכת למעודון ישך סיגירה כפרה לא משנה מה סך הכול עם רוצות להיות מאושרות מה בנאדם רוצה הולך מחלל שבת נוסע למעדון מה היתי רוצה בעבר אושר כבוד שיזחקי ממני שיראו אותי בננדם שחבל על המזמןן אבל לא הלכתי בכיון הנכון אחים יקרים יש לנו תורה משמים יש לנו תכלת לחחים אז קחו תעצמכם בידם כול יום שעובר אתה יכול לרכוש לעצמך נצח בהעולם כול דקה שעוברת ואתה עושה מצוות אתה יודע שזה הולך איתך לנצח שאתה לא בזבז סתם תזמ כול מצוה שתעושה פההה זה נצח נצחים מקוה שעזירתי לכם שהיה אחלה ערב ואני מבקש פה ממהנהל אני רוצה שהיודים היקרים שפה יכנסו לקישור הבא זה ממש מחזק תנפש כנסו ללינק הבא!!
כול יהודי שראה תסרטים האלה ממש נדלק בקשה
http://www.hakadosh.net/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עידן...
רונן דוד09/11/2007אני שמח שיש לך משהו שמחזק אותך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל פיסוק וניקוד שמעת?
שני10/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)