מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גיל המעבר ובעיות נפשיות.א.27/07/2010
שלום, אני בת 44 ולפני כחודשוחצי התחלתי לקחת הורמונים מאחר ואני "מחורפנת הורמונלית" לחלוטין. (בחילות ללא הפסקה, גלי חום, חוסר שינה, כאבי ראש, התקפי הקאות ומצב נפשי רעוע.. ).( עפ"י בדיקות דם ישנן שינויים הורמונליים כבר לפני שנתיים..).
מצבי רוח - מוטרפים. אני הפכתי להיות אובססיבית במחשבה בנושא אחד - כמה לא טוב לי בבית. מרוב שכולי בתוך העניין - אני לא רואה את ההוה - כמה כולם משתדלים ובסדר. אני לא יכולה לצאת מהרצועה הזו הדיסק - ממש תקועה. עד כדי כך שברצוני לעזוב וללכת לגור לבד. האם הדבר הגיוני בעקבות בעיה הורמונאלית, והאם הטיפול באסטו 20 מ"ג עוזר במצבים כאלה. עלי לציין כי מחוץ לבית אני בתפקוד מלא ומצברוח מעולה, ורק נכנסת הביתה - נתקפת מצבי רוח ולא מסוגלת להתקרב פיזית לבן זוגי. אודה על תשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סערת הגיל
רוני פרישוף28/07/2010שלום לך,
בכל הנוגע להיבטים הפיזיולוגיים של הבעייה, לרבות התייעצות בנושא ההורמונלי, עלייך להפנות את שאלתך לפורום רופאים: רפואת נשים, אנדוקרינולוגיה או פסיכיאטריה.
אל תסתפקי בהתייעצות וירטואלית. עדיף שתמשיכי מעקב וטיפול אצל הרופא שרשם לך את התרופה. הוא מכיר ומבין את התסמינים שלך יותר מכפי שאפשר להעריך ברשת.
לגבי מצך הנפשי, נשמע שאת סובלת משילוב של חוסר איזון ביוכימי עם היבטים של מטענים נפשיים הקשורים בזוגיות ובמשפחה. אם המשך הטיפול ההורמונלי לא יביא להטבה, כדאי מאד לפנות להערכה מקצועית מסודרת אצל פסיכיאטר או פסיכולוג קליני. אל תזניחי את מצבך. חבל שתפעלי באופן אימפולסיבי ותהרסי לעצמך חלילה משהו שבנית במשך שנים רבות. לאיש מקצוע יש את הכלים לייצב את מצבך, ולעזור לך להבין את שורשי מצוקתך ולהגיע לפתרונות נכונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)