.....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• .....
    שירי
    28/07/2010

הי
    מדי פעם שאלתי כאן שאלה , ספרתי קצת על מה מרגישה - בגדול תקופה ארוכה ממש ארוכה אני חיה עם עצב וכאב שבנוי מחויות החיים , דברים מסויימים וסתם הסתכלות פסימית שהולכת ומתעצמת על העולם.

ניסיתי פה וניסית י שם מדי פעם בזהירות רבה כדור שאולי יעזור אבל לשוא.
    ניסיתי תקופה שיחות וגם זה לא הועיל.

מין הסתם לא כל טיפול אפשרי בגלל העליות הרבות , וגם כשאני מנסה למצוא דרך הקופה מטפל שקצת שמעתי עליו המלצה או שתיים הוא מלא בדיוק - אני לא מאמינה שיהיה טוב , אני לא מאמינה שיש אזשהי תקווה, היא לא קיימת לא אצלי וחלילה לא רוצה לעשות הכללה או לחשוב שכ"א או חליקנו צריכים להיות בהרגשה הזו.
    אבל אני מרימה לגמרי ידיים - משתפת אותכם (לא יודעת למה ..תקווה?) ברגשותיי העמוקים בפנים , אני מרוסקת ומאבדת את המוטיבציות הקטנות שמדי פעם מבצבצות לנסות עוד מטפל או לחפש עוד מישהו עם עליות שגם אפשר אכשהו לחיות .. ובכלל לחיות ? איזה מין אופציה זאת? אולי קצת דילול אוכלוסין יעשה רק טוב - לנשמה שסובלת ופתרון לא מוצאת ולמי שישאר שיהיה מקום מרווח יות ר.

מחשבה אולי קצת קשה אבל בהחלט עשויה להפסיק את המועקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    .....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרימי ראש

מגי
    28/07/2010

שלום שירי.

הצלחת להכאיב לי מאוד העצבת אותי ונגעת לליבי מאוד.

אני לא מכירה אותך ולא יודעת מי את. אבל אני מוכנה לעזור לך כספית שלפחות תתחילי טיפול ותאמיני
    שיש אור בקצה האפל.כן.יש.

מגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקווה וייאוש

שחף ביתן
    31/07/2010

שלום שירי,

עצוב מאוד לשמוע את הכאב והייאוש שלך. נשמע שאת נעה בין תקווה לחיים יותר טובים, לייאוש וחוסר אונים. יש רגעים שמפחיד לחשוב שכל החיים ימשיכו ככה, עם כאב כזה, והתחושות של לבד חונקות ומובילות לייאוש תהומי.
    חשוב שתוכלי לשתף את הקרובים לך (קרוב משפחה או חברה או מכר אחר) בתחושות הקשות שלך, שיהיו איתך ויוכלו, גם אם רק מעט (כולם מתמודדים עם קשיי החיים שלהם) לתמוך בך ולהיות סביבך כשרע לך.
    כמו-כן מאוד חשוב שתפני לעזרה מקצועית. רצוי לפנות הן לעזרה פסיכאטרית לקבלת כדורים שעוזרים לייצב את מצב הרוח ולאסוף את הכוחות, והן לטיפול בשיחות שיוכל לתמוך בך במציאות חייך באופן מתמשך ולעזור לך להתמודד עם הכאבים והרגשות הקשים שלך.
    טיפול פסיכיאטרי ניתן לקבל דרך קופ"ח ללא תשלום, ובמקרים דחופים ניתן לפנות למיון פסיכיאטרי.
    טיפול בשיחות עם פסיכולוג או בעל מקצוע מורשה אחר, את יכולה לחפש הן במרכזים לבריאות הנפש בסביבת מגורייך, אשר הם ללא תשלום (אך לעיתים יש תקופות המתנה), או דרך ארגונים אשר נותנים טיפולים באופן מסובסד ומוזל באופן דומה לקופות החולים.
    חשוב שתתמידי בטיפול ותתני לו זמן וצ'אנס, מעבר למספר פגישות, גם אם נדמה לך בתחילה שזה לא עוזר. טיפול נפשי לוקח זמן וכרוך בעיקר בקשר שנוצר לאט לאט עם המטפל/ת. יכול להיות שהקושי להתמיד לא שייך רק לטיפול הנפשי, אלא גם לתחומים אחרים בחיים, וניתן ללמוד דרך קושי זה על המצוקה הנפשית שלך באופן רחב יותר תוך כדי הטיפול.
    אל תזניחי ואל תחכי, אנא פני לטיפול עבור עצמך ותני לך ולטיפול סיכוי.
    את מוזמנת להמשיך ולהתייעץ כאן, אשמח לשמוע על ההתפתחות במצבך. אך זכרי כי אין זה תחליף לטיפול ממשי שמגיע לך ולו את זקוקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו