עזרו בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרו בבקשה
    המאוכזבת
    29/07/2010

שאלה היפוטאתית - שני בני זוג, האחד מדוכא, ואומר לאחר שהוא הולך להתאבד למחרת. מגיע למחרת ובן הזוג שלא מדוכא יוצא והולך לענייניו ומשאיר את המדוכא לבדו. מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרו בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

אלון
    29/07/2010

זה אומר רק דבר אחד, שהבעיה היא אצל בן הזוג שממשיך להתנהג כרגיל. את צריכה להבין שהבעיה לא אצלך. חבל שאנשים טובים חושבים שהבעיה היא אצלם(גם אני "חוטא" בזה..) והאנשים שבאמת מתנהגים בצורה לא יפה, מתנהגים כאילו טוב להם. בכל אופן, לי איכפת ממך ואני מתחנן בפנייך לא לעשות מעשה כזה. זהו מעשה שאין ממנו חזרה, תארי לך ילד שבאופן היפותטי חייו היו אמורים להיות הצלחה החל מגיל 30 נאמר. אך לפני זה החיים שלו לא מזהירים. אם הוא מתאבד בגיל 27, הוא בעצם הרס לעצמו כל סיכוי ולא רק זה אלא גרם שבר כללי לכל הסובבים אותו. כמובן שהאמור נוגע לשני המינים. אם יצוצו מחשבות אלו בראש, אני מבקש ממך או בעצם מתחנן שתפני למישהו שיעזור, את יכולה לכתוב לי באימייל או למישהו מהפורום ואל תדאגי, אני מקווה שתזרקי את ה"חבר" הזה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצוב שכך מתנהגים אנשים

קספר
    29/07/2010

גם לי היה משהו דומה וצודק מי שכתב מעליי, שחבל שהנפגעים מאשימים את עצמם.
    דוקוא היום אני מבינה , שישנם אנשים שהכוחות הנפשיים שלהם שונה .
    קטונתי מלהבין ולהסביר אנשים, אך אולי לא היו לו כוחות להתמודד עם האמירה , וזה לאו דדוקא בגגלל שהוא או היא היו אדישים.
    לא יודעת ............. אולי זה בכלל בגלל משהו אחר
    בקיצור , אני מזדהה עם ההרגשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון ועזרה

יפעת קלוש יגל
    31/07/2010

שלום לך

את בדיכאון וזועקת לעזרה, וחשה שהאדם הכי קרוב לך מתעלם ממצוקתך וממשיך בשגרת חייו. אין ספר שזו חוויה קשה מעליבה, שמותירה אותך בבדידות מצוקתך.
    אינני יודעת דבר על מערכת היחסים עם בן זוג ולכן לא אתייחס אליה ישירות.
    את זקוקה לעזרה מקצועית קודם כל, ואי אפשר לצפות מאף אדם קרוב שיהיה תחליף לעזרה כזו. בודאי שאפשר לצפות לאמפטיה ותמיכה, ויכול להיות שיהיה לך קל יותר לקבל אותה כשתתחילי לטפל בעצמך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו