מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהיעל30/07/2010
לפני שנתיים התחלתי לקחת ציפרלקס וזה מאד עזר לי ( פשוט הייתי בחרדה נוראית וכל דבר רע ששמעתי או קראתי עליו מייד הייתי בטוחה שהולך לקרות לי).
אחרי כמה זמן אימי חלתה והייתי בוכה כל היום והומלץ לי להעלות את המינון לשני כדורים ליום . זה מאד עזר אחרי כמה זמן חזרתי לתפקד .
הבעיה שלי היא כזאת . לפני כחודש היה חשש שהיא שמצבה מתדרדר שוב ואני שוב התחלתי להרגיש רע . אלב נסבל. תפקדתי .
מלפני ארבעה ימים ( אחרי שנודע לנו שזה אזעקת שווא) אני לא מםסיקה לבכות. כמעט לא אוכלת ולא ישנה יותר משעתיים ביום. באותו יום קבעתי תור לפסיכיאטרית אבל היא יכולה לקבל אותי רק עוד שלושה שבועות אז החלטתי לבד להעלות שוב את המינון.
הקטע שזה עוד לא עוזר. מתי זה אמור ממש להשפיע . והאם זה בטוח שאם זה השפיע בעבר זה ישפיע גם הפעם. אני ממש בחרדות שזה לא יעזור לי אז אשמח לשמוע חוות דעת
דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה פסיכיאטרית דחופה
יפעת קלוש יגל31/07/2010שלום יעל
נשמע שמצבך הנפשי החמיר, ואת מגלה סימנים דכאונים מובהקים בעוצמה הפוגעת בתפקוד.
אל תחכי 3 שבועות, פני לרופא המשפחה שיפנה אותך למיון פסיכיאטרי, או פני לפסיכיאטרהבאופן פרטי.
את סובלת, והמצב גם עלול להחמיר.
הייתי מציעה להפנות את השאלה לפורום פסיכיאטרים, אולי יהיו להם רעיונות ופתרונות נוספים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי
יעל31/07/2010ורופא המשפחה נתן לי קלונקס לחודש. נראה לך שזה מספיק טוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשבה עצמית
יפעת קלוש יגל01/08/2010שלום יעל
ראשית את צריכה להרגיש ולהקשיב לעצמך האם הקלונקס עוזר לך, והאם יש שיפור מספק עבורך.
מאחר ואני לא רופאה, כדאי שתפני את השאלות הללו לפורום פסיכיאטרים.
לעניות דעתי כדאי לך בכל מקרה לראות פסיכיאטר, איתו גם תוכלי להתייעץ לגבי הצורך בטיפול פסיכולוגי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)