מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשר סיממביוטילורה02/08/2010
שלום אני בת 30 מטופלת אצל פסיכולוגית קלינית מס חודשים היא מבינה שהקשר שלי עם אמא שלי התפתח להיות קשר סימביוטי האם טיפול יכול למנוע מצב זה הבעיה אצלי שאני שומעת את כאבם של אחרים שקרובים לי וחשובים לי אני מתחילה לסבול בשבילם הפסיכולגית אמרה שיש הבדל בין אמפתיה לקשר סמביוטי .
רציתי להבין אם אני יכולה לנצח את המחשבה הזו ?או ההסתכלות הזו ?למה אני כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתם אותי?
לורה05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן לטיפול
שחף ביתן06/08/2010שלום לך לורה,
נראה כי המטפלת נגעה בנקודה חשובה אצלך, שדיברה אלייך. נגיעה ראשונית היא רק התחלה של הטיפול, עלייך לתת לטיפול זמן, לעיתים זמן רב, כדי להתחיל לחוש שינוי. בעיקר כשמדובר בדברים ראשוניים הקשורים בהתפתחות המוקדמת, כמו הקשר עם הורינו.
חשוב שתדברי גם עם הפסיכולוגית על תחושת הדחיפות, והמצוקה שאת מעלה כאן. את השאלות שאת שואלת כאן כדאי לקחת לטיפול. לא ניתן במסגרת הפורום הזה, ולא נכון מבחינה מקצועית, לפתח קשר מקביל כשאת נמצאת כרגע בטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)