מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת אם זה נורמלי? בבקשה!!!דניאלה07/08/2010
בתקופה האחרונה קורה לי כל הזמן שאני חושבת על המצב בו אני נמצאת..זאת אומרת תוך כדי שאני מדברת או עושה פעולות כאלה ואחרות אני מתחילה לחשוב לעצמי, מה אני עושה פה בכלל? מזה העולם הזה? האם הכל אמיתי? האם אני באמת מדברת עכשיו ושומעים אותי? כאילו האם העולם הזה והכל אמיתי.. כאילו ברור שכן אבל לא יודעת למה אני כל הזמן חושבת על זה בזמן האחרון.. ואז כשאני מתחילה להיכנס לזה זה מכניס אותי ללחץ ולפחדים..
אציין שאני נורא בלחץ בתקופה האחרונה..
זה נורמלי לחשוב מחשבות כאלו כל הזמן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מכירה את זה....
amiam07/08/2010לדעתי אין מה להילחץ, גם לי זה קרה מספר פעמים בחיים
קיבלתי את זה כמשהו מצחיק ולא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות. אל תייחסי לזה חשיבות גם את .
יעבור לך דונט וורי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
דניאלה08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי
שחף ביתן09/08/2010שלום לך,
מהתיאור שלך כאן לא עולה משהו לא נורמלי, עם זאת, עולה מצוקה כלשהי.
את מתארת הרבה לחץ, אני מניח שאת בתקופה שאת עושה הרבה, או מתמודדת עם הרבה דברים, ולא יכולה לעצור ולחשוב על החיים שלך, ועל האופן בו את חיה. נראה שחלק בתוכך רוצה לבחון משהו בחייך והוא יוצא החוצה באמצעות השאלות האלו.
את יכולה לנסות למצוא לך פרק זמן קצר בכל יום אותו את מקדישה לעצמך, ונותנת למחשבות לבוא באופן חופשי. פרק זמן עבור עצמך להרגע ולשאול את עצמך את השאלות שאולי אין זמן במהלך היומיום הלחוץ.
כמובן, שאם תרגישי שהמצוקה מתגברת, שהשאלות לא עוזבות, או שיעלו שאלות שתרצי לברר יותר לעומק את יכולה לפנות לעזרה מקצועית ולברר ללעצמך במסגרת טיפולית את המשמעות של השאלות האלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)