מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש לי שאלהשלום07/08/2010
כיצד אנא פונה לפסיכולוג
אני בדיכאון כבר הרבה ממאוד זמןן
אני פגוע נפשית מכל החיים האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנייה לפסיכולוג
שחף ביתן09/08/2010שלום דוד,
לא ברור בדיוק מה הקושי שלך בפנייה לפסיכולוג? אענה כאן על העניין הטכני בלבד, שכן לא העלית קושי אחר.
אתה יכול לפנות באופן פרטי לפסיכולוג דרך הפנייה ממכר כלשהו או דרך דפי זהב ולאתר פסיכולוג בקרבת מגוריך. אתה יכול לחפש תחת 'פסיכולוגים קליניים' או תחת אפשרויות אחרות 'טיפול נפשי' 'עו"סים קליניים' וכן הלאה.
כמו כן אתה יכול לפנות לקופ"ח שלך ולבקש טיפול נפשי. לכל קופה הסדר משלה עם פסיכולוגים שעובדים עם הקופה. תוכל לבחור מתוך רשימה (לפי מיקום או המלצות). הטיפול דרך הקופה גם מסובסד חלקית ויותר זול.
אתה יכול לפנות למגזר הציבורי - עליך לברר לגבי תחנה לבריאות הנפש בקרבת מגוריך ולפנות אליהם. במקרים דחופים ניתן לפנות למיון פסיכיאטרי.
ישנם גם מכונים פרטיים או לחילופין עמותות שונות שמספקות טיפול נפשי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)