מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה נרשם בתיק הרפואי?אבי10/08/2010
אם הייתי אצל פסיכולוג, והוא לא רשם לי כמובן שום תרופה או משהו, האם זה נרשם בתיק הרפואי? תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשומה רפואית
שחף ביתן13/08/2010לא לגמרי ברור באיזו מסגרת ראית את הפסיכולוג?
במסגרת פרטית פסיכולוגים מנהלים לעצמם רשומה, אשר מטרתה לאפשר להם מעקב אחר תהליך הטיפול. זו רשומה שיש לה תוקף משפטי במקרה הצורך, אך אינה שייכת לאף גורם ציבורי.
במסגרות ציבוריות מקיימים רשומה דומה הנכנסת לתיק של המטופל באותה מסגרת.
מקווה שזה עונה לך על השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחף בוקר טוב . שאלה באותו הנושא
קספר14/08/2010היתיי ביום חמישי בראיון עבודה .
והמראיין שאל אותי, אם אני בדרל כלל בן אדם בריא , אם אני לוקחת תרופות באופן קבוע , ואם אני לוקחת תרופות פסיכיאטריות.
לא יודעת, אולי בגלל מצבי הדיכאוני משהו,הייתי נראת מוזחת או שהוא שואל ככה את כולם או שבמקום העבודה הקודם , סיפרו לו ....
לא יודעת .
בקיצור אמרתי לו שלא, אני לא לוקחת .
אני מפחדת מסטיגמות שיש על אנשים שלוקחים תרופות פסיכאטרית .
מה אתה אומר, מה אני יכולה לעשות ? להגיד לו את האמת ?
אני פחדת שבגלל זה ,הוא לא יקבל אותי לעבודה, אבל מצד שני , לא נעים לי בכלל ששיקרתי לו .
מה לעשות לפי דעתך ? והאם כול אחד יכול לבדוק עליי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ ארגוני
שחף ביתן16/08/2010שלום קספר,
אני לא הכתובת לשאול לגבי התחום הארגוני, כדאי להתייעץ בפורום מתאים או עם אנשים מהתחום.
אני לא יכול לייעץ כבעל מקצוע, אלא כאדם מן השורה.
כדאי לברר לגבי חוקיות השאלה ומה אפשר לעשות במקרה והיא לא.
אולי כדאי לך גם לברר עם עצמך איך את מרגישה כלפי לקיחת הכדורים, אולי אושא ועיבודו, תהיה לך תשובה לפעם הבאה שתוכלי להיות איתה שלמה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)