מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מילותיו של הבישן שלא אומר כלוםחסוי13/11/2007
אני בן 25 אני סטודנט , ואני מאוד מתוסכל מחוסר הבטחון שבי אני פשוט פוחד מכל דבר שזז ולא זז , אני בישן קפוא וקפוץ , לא רץ אחרי האמת והכיף שלי אני לא מרגיש בנוח לא במקום העבודה שלי ולא בכל מקום כולל משפחתי אני מרגיש לבד לבד לבד , יש לי התקפי חרדה אני לפעמים לא מצליח לדבר אני עושה מה שכולם עושים ולא מה שאני צריך ורוצה והקטע הוא שאני כלכך מפוחד מלשאול שאלות או לעשות טעויות .
אני מרגיש תקוע כבר הרבה שנים אני מת להשתחרר ולהרגיש חופשי לעשות מה שאני מרגיש לנכון שתיהיה לי חברה שאני אוהב ומרגיש פתוח שיהיה לי חברים שיודעים עלי את האמת ומעריכים אותי שאני אגיע להישגים ושאני לא אפשל תמיד שאני אצא מהבית של ההורים ואצא לדרכי מחויך ומאודגר במקום להתחבא בתוך הקונכיה שלי ולבכות אחרי זה שדברים לא זורמים אני לא בטוח במקצוע שבחרתי ולא בכלום בעצם ואני מת שמישהו יחבק אותי בלי שאני אגיד כלום יבין אותי ויגיד לי שהכל בסדר ונורמלי ולא צריך לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי..
ללא שם14/11/2007יש לשקול תרופות נגד חרדה,
או שאם אתה יודע מה גורם לך לחוסר ביטחון, לנסות לתקן את הבעיה מן השורש.
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודעות
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית14/11/2007מודעות לביישנות היא שלב ראשון בדרך לשינוי המיוחל...
קודם כל , אתה מודע שאתה רוצה להשתנות.
זה מאפשר להתבונן על מה שאתה עושה ואולי לפעמים לבחור לנהוג אחרת, לשנות
זה קשה, כי ביישנות היא תכונת אופי, אך אפשר למתן אותה
אולי בכלל מדובר ברמת ביישנות שכזו שנקראת חרדה חברתית
אכן אפשר לשקול אם זה חריף כל כך, פניה לקבלת עזרה מקצועית (פסיכולוג ו/או פסיכיאטר)
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה...
רונן דוד17/11/2007
חשיפה היא לא רק הופעה בתוכנית בפריים טיים בטלויזיה,
חשיפה היא גם עמידה על שלך עם האמת שלך,
היכולת לומר לכולם מה מפריע לך וממה אתה סובל,
היכולת להיות אסרטיבי ולעמוד על שלך !!!
אתה יכול להתחיל עם זה בחוגים הקרובים - משפחה, חברים, בעבודה ולאט לאט בכל מקום,
תראה שעם החשיפה הפרטית שלך, תקבל גם את כל מה שאתה חולם עליו...
אל תחשוש, מנסיון אני אומר לך שזו הדרך הנכונה והמומלצת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)