מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושות גוף מוזרותאנונימי15/08/2010
שלום לכם. אני בן 48 ומרגיש מזה 35 שנה תחושות גוף של דבק כאילו אני "נדבק" לחפצים (לכיסא למשל....או למיטה כאילו כול הגוף שלי מרוח בדבק .....הרגשה ממש לא סיפטית ואני סוחב את זה מגיל 16......הלכתי אחרי הצבא לפסיכיאטר שממש לא עזר לי....וגם הכדורים לא....אחרי כן המשכתי בשיחות אצל פסיכולוג וגם אצלו לא מצאתי פיתרון.....מבקש את עזרתכם לבעייה הזו ...והאם אפשר לפתור אותה........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידת הסבל
רוני פרישוף15/08/2010שלום לך,
כנראה שאתה אדם עם הרבה כוחות, אם אתה "סוחב" את הסימפטום הלא נעים הזה כבר עשרות שנים.
קשה לי לאבחן את מצבך במסגרת הנתונה לנו. זה יכול ללכת לכיוונים רבים, נפשיים וגופניים.
מאז שניסית לטפל בבעייה לפני זמן רב חלו התפתחויות משמעותיות בשיטות איבחון וטיפול בבעיות המשלבות היבטים גופניים ונפשיים. בעשור האחרון פותחו עשרות תרופות חדשות בתחום הפסיכיאטריה לסוגים רבים של תסמונות, תרופות בעלות יעילות גבוהה ומיעוט תופעות לוואי.
אני ממליצה לך בחום לעבור שוב בירור איבחוני מקיף ויסודי. לצד בירור פסיכיאטרי, שאותו יש הכרח לעשות, כדאי שתקבל הכוונה גם לבירור תחומים רפואיים נוספים. אולי מדובר על תסמונת עצבית או גופנית כלשהי, אשר יש לאבחן או לשלול.
בהנחה שלא ימצא כל גורם פיזי, גם טיפול נפשי יכול לעזור. לפעמים "הגוף מדבר" מצוקות, קונפליקטים או טראומות ששורשיהם עמוקים. אולי היום תהיה בשל יותר להעזר בטיפול, או שתמצא מטפל/ת שיוכלו לעזור יותר.
אל תוותר, עשה בירור רפואי מעמיק למצבך, על סמך הידע הרפואי העדכני ביותר!! מגיע לך לדעת מה הפתרון של חידת סבלך, ולקבל מקסימום הקלה שהרפואה והפסיכולוגיה יכולות להציע.
מאחלת לך כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)