פשוט רציתי לשתף אותכם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פשוט רציתי לשתף אותכם
    רציתי רק לשתף
    15/11/2007

שלום אני בחורה -בת 26 שלפני שנה בערך הייתי מאוהבת בבחור שעם הזמן למדתי ממנו מה זה השפלה מה זה כאב מה זה דמעות ומה זה דיכאון הבחור הזה היה אמור להיות בעלי לעתיד כבר תכננו הכול ביחד -הוא היה חי בדרום ואני באזור הצפון הינו מתראים כול כמה חודשים ואהבתי אותו נורא ונראה לי שעדיין אני אוהבת אותו וזה משהו שאני נאבקת איתו כול יום ואני כול יום קמה עם כוח חדש להתמודד על זה - טוב הבחור הזה היה מתעל בי נפשית - ימים היה מתנתק ממני ולא הייתי יודעת אם הוא חי או מת -הה מתעל בי מילולית - מקלל - מעליב -ומשפיל בכל דרך שיכולה להיות וגם בנןסף לזה הוא הי אלים לחודשים האחרונים שהיו ביחד -פעם אחת אפילו ראיתי את האור במנהרה לחיים הבאים הוא ניסה להרוג אותי - ואז חשבתי לעצמי לא הוא אוהב אותי - הוא מת עליי אני כנראה הרגזתי אותו ואז ביום אחד קמתי בבוקר התלבשתי יפה - התאפרתי והיה לי חיוך כזה יפה על הפנים אהבתי את החיים באותו רגע למרות שידעתי שהוא בוגד בי על ימין ושמאל - בכול מקרה קבענו להיפגש בערב ואז זה קרה הוא השתמש בכוח הגברי שלו ונתת לי מכות מול כול העולם בקניון מול כול מי שאני מכירה הרגשתי כזאת קטנה -וגם באותו רגע אני סולחת לו כזאת מפגרת הוא המשיך לתת מכות למשוך בשיער שלי וגם שבאה ניידת משטרה והוא המשיך בכוונה לתמכות כי היה רוצה שאני אתלונן לא יכולתי אהבתי אותו-באותו ערב היתה לי התמטטות עצבים וחודשים היתי במצב ????? רציתי למות לפעמים-עד עכשיו אני לא מסוגלת לפתח קשר עם בחור אחר כי קשה לי
    אני כותבת לכם את כול זה לא כי אני רוצה לשתף -אני רושמת ורק דמעות על פניי -לכול הבנות תשמרו על עצמכם.אני ממשיכה להיאבק כי אני לא אתן שזה יקרה לי שוב - הוא לא נצא בחיים שלי כי בתרחקתי אבל ממש בכוח............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פשוט רציתי לשתף אותכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לך המון כוח!

סיגל לוי פסיכולוגית קלינית
    15/11/2007

למרות שאת לא מרגישה כך, עצם זה שניתקת את הקשר איתו מעיד על כך שיש בך המון כוח

היית שבויה במלכודת של אהבה שמנעה ממך לראות עד הוא נותן לך יחס כל כך רחוק ממה שמגיע לך. לא משנה מה עשית או איך התנהגת - לאף אחת לא מגיע התייחסות כזו!!!

לפעמים מבפנים קשה לראות את זה.

כדאי לראות אם משהו בעבר שלך היה דומה וגרם לך לחשוב שמגיע לך יחס שכזה?

אולי כדאי להתחזק ולקבל תמיכה כעת, ולהאמין שיכול להיות לך קשר הרבה יותר טוב, מכבד.
    אפשר באמצעות טיפול אישי. אפשר באמצעות חברים, משפחה, אפשר באמצעות פניה לקו של עזרה מול אלימות לקחת חלק מקבוצה של נשים שעברו חויות דומות.

תאמיני שמגיע לך הרבה יותר מזה!!!

שלך

סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רציתי רק לשתף
    16/11/2007

תודה על המילים שכתבת לי את לא יודעת כמה מנחם אותי לראות את המילים האלו - מי שהוא גרם לי כל הכאב גרם לי להתקדם יותר ויותר - אני יודעת שאצליח אני רק מחכה לרגע שאני אצליח לסלוח לעצמי -זה מה שנשאר והעבר יהי רחוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזקת את ידייך

כוכב
    17/11/2007

ליבי איתך.כל כך מבינה אותך את צחושותייך
    את המערבולת אליה נכנסת...............היי חזקה את צריכה עוד המון כוחות.יהיו ימים שתחשבי שכדאי לנסות הוא יבטיח לך הבטחות ישבע יבכה........התחנן.אך........אל תשברי אל תיכנסי לשם שאנית.זו דרך ללא מוצא
    .כנסי לכאן מידי פעם זה נותן כוח פרופורציה תובנות.........ושוב......היי חזקה
    אני מציעה לך מניסיון ללכת לשיחות.יש דרך המועצה המקומית או העיריה זה בדרך כלל מסובסד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו