מה תוכלי לייעץ לי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה תוכלי לייעץ לי?
    l
    15/11/2007

הינני בת 31 הורי עברו לדירה חדשה.
    יש לציין שלפני כן גרנו בבית קטן יותר 3 חדרים.ואני ואחי חלקנו חדר יחד הוא היה מגיע רק בסופשים.
    האח השני ישן בסלון.
    בית החדש יש 4 חדרים . וכל אח לקח חדר ולי לא נותר חדר . {נשארנו 3 בבית ההורים} נאלצתי לישון במשך חודש בסלון דבר אשר גרם לי לסבל רב ואי שקט נפשי.האח הקטן ממני כבן 27 זרק לי את כל חפצי ובגדי מהארון שמצוי במסדרון שהיינו אמורים לחלוק חצי חצי. כל בגדי וחפצי בתוך קרטונים . הוא השתלט על חדר ועל מרפסת שמקיפה את כל הבית אבי אדם חולה שאין לו שום מילה בית . אימי היא אישה מאד מרירה ושתלטנית תמיד קינתה לי ועשתה הכל במשך שנים שלא יהיה לי טוב ודאגה תמיד שיהיו מריבות ואי שקט בבית יש לה המון בעיות נפשיות שלא מאובחנות. היא לא בריאה בנפשה ולכן משפחתי ואני במיוחד סובלים מימנה.אני עזבתי את הבית לפני כחודשיים למקום שחשבתי שיהיה לי טוב אך לא היה לי שם טוב .
    ומצאתי עצמי ללא קורת גג.
    ניסיתי כחודשיים לחפש לשכור דירה עם שותפים בזמן ששהיתי במקום אותו מצאתי אשר גרם לי להמון בעיות עקב סביבת אנשים לא מתאימים..אני כרגע לא עובדת ולאל יודעת איך לתקשר עם הורי יש לי המון כעס כלפיהם אף פעם לא נתנו לי חום ואהבה להיפך רק אפליות. וגם כל חפצי שם ואין לי חשק בכלל ללכת אליהם או להתעמת או לקחת משם חפצים שאני מאד זקוקה להם. אני מאד עצובה וביכתי המון במשך החודשיים הללו .אמי תמיד הרסה לי קשרים שהיו לי. תמיד רבה היא מאד מתוסבכת איך מתמודדים ומתעמתים עימה?במקום שגרתי שלחו לי את חפצי לבית הורי מבלי לשאול את דעתי ולכן אינני יודעת אם הן גנבו מחפצי או לא וזה קרה לפני כשבוע. אני מרגישה לבד בעולם. ולאמתאים לי להישאר במצב הזה אך לא יודעת איך להתמודד ואין לי את הכלים הנכונים איך לטפל במצב.מרגישה תקועה ושום דבר לא הולך לי.
    אנא מימך כיתבי לי למייל איך ניתן לפתור את הבעיות ואלי דרכים לפיתרון המצב .
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה תוכלי לייעץ לי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה לבד

סיגל לוי פסיכולוגית קלינית
    15/11/2007

נשמע שאת מרגישה לבד בעולם הזה

המשפחה היא גורם שאמור לתמוך בנו, ואת חשה שהמשפחה מהווה מוקד קושי

את חייבת ליצור איתם קשר כדי שתקבלי בחזרה את רכושך. בתווך הקרוב, מומלץ מאד להסביר להוריך את הקושי ולנסות להתגורר זמנית בסלון ולקבל שוב מקום בארון המשותף, כי את בת בית כמו כולם.

בתווך היותר רחוק, כדי לשוב ולחפש מקום עם אוירה יותר תומכת, או לפחות מקום יותר נטראלי בו אפשר לבנות את עצמך - למצוא עבודה, למצוא חברה.

זו דרך ארוכה וקשה ואני מקוה שתתחזקי ממנה

בהצלחה

סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו