עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    פלונית
    23/08/2010

על איזו תאוריות פסכולוגיות עובדים אם מטופלת חשה בדיכאון כתוצאה מגורמים סביבתיים( אהבה עצמית, הערכה עצמית נמוכה)

אני צריכה רשימת ספרים, מאמרים בבקשה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגבלותינו

רוני פרישוף
    23/08/2010

אני מתנצלת פלונית,

בגלל משאבינו המוגבלים לא נוכל לסייע בתחומים תיאורטיים ובעבודות.

אם את באופן אישי טרודה בעניין נפשי כלשהו, אנא פרטי, נשמח להתייחס.

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

פלונית
    24/08/2010

אני נמצאת במצב כזה אני בדיכאון עקב הערכה עצמית נמוכה
    ניסיתי טיפול לא עזר
    מה יכול כן לעזור לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טפול בדכאון

רוני פרישוף
    25/08/2010

שלום פלונית,

אני מצטערת לשמוע על הדיכאון, ועל כך שנואשת מטיפול.

יש הרבה סוגים של דיכאון, והרבה נסיבות שעלולות לגרום לו ולהשפיע על מהלכו. קשה לי לתת לך עצה ספציפית על בסיס מילים כה מועטות.

באופן כללי, מחקרים מראים שוב ושוב ששילוב של פסיכותרפיה עם טיפול תרופתי ופעילות גופנית יכול לנצח את הדיכאון ולשפר במידה ניכרת את ההערכה העצמית ואת מיצוי היכולות.

יתכן כי לא היתה כימיה או התאמה מספיק טובה בטיפול, שמשך הטיפול היה קצר מדי, או ששיטת הטיפול לא התאימה לך.

אני ממליצה לך לנסות טיפול נפשי נוסף, אולי בגישה אחרת (קוגנטיבית-התנהגותית, דינמית, תרפיה בהבעה ויצירה), וכן לשלב טיפול תרופתי באמצעות התייעצות עם פסיכיאטר.

אני בטוחה שיש דרכים נוספות לשפר את המצב הנפשי, אך אינני בקיאה בתחומים נוספים מלבד הפסיכולוגיה. בודאי תמצאי תשובות נוספות בפורומים אחרים.

יש ספרות מעולה בנושאים של דכאון וטיפול בדכאון. תמצאי אותם במדפי הפסיכולוגיה בחנויות הספרים.

תרגישי טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו