מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשת עזרהסלע15/11/2007
שלום,
אני בן 42, סובל שנים מהתקפי חרדה ופאניקה בתדירות גבוהה במהלך היום, כל דבר קטן מפיל אותי אני מזיע בצורה מטורפת בעיקר בראש ואני נכנס למצב של פאניקה מתמשכת שיכולה לקחת שעות לאחר האירוע אין בי כוחות. כיום אני מטופל באיקסל 200 מ"ג וזאת לאחר מספר תרופות כמו פלוטין, מודל, רסיטל, פריזמה ללא שום תועלת.
שאלתי היא האם יש מה לעשות שלא נעשה עד כה?
האם הטיפול שאני מקבל הוא נכון?
ואיך לעזאזל מתגברים על התקפי החרדה או ממתנים אותם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין אפשרות לצאת מזה - ומהר!
אילנה17/11/2007הייתי שם. מה שעזר לי זה סרוקסט בשלב ראשון, ועכשיו אני על ציפרלקס. כבר לגמרי בלי חרדות והתקפים, אבל ממשיכה לקחת חצי כדור לתחזוקה (שיהיה .... ליתר בטחון).
אני מתפקדת היום לחלוטין בצורה נורמלית ומלאה בטחון עצמי.
הדרך הטיפולית הטובה ביותר לדעתי, היא לעבוד על הדמוי העצמי, לא חיטוטים בעבר, אמא אבא וכו' ....אין זמן, צריך לחיות עכשיו ויותר טוב.
אני שווה ומגיע לי....
אשמח לשתף בעוד פרטים אם תרצה, על הדרך שאני עשיתי בנוסף לתרופות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
אילנה17/11/2007התכוונתי ל-
יש אפשרות לצאת מזה ומהר!!!
יש יש יש יש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול נפשי...
רונן דוד17/11/2007
טיפול נפשי יכול מאד לעזור להתמודד בנושא זה.
אתה צריך לאבחן עם איש מקצוע - פסיכולוג,
מה גורם להתקפי החרדה ולהמנע מאותן פעילויות שגורמות אותם...
ממליץ לך בחום גם לפנות לקבוצת תמיכה או קבוצה לעזרה עצמית באזור מגורייך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)