מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד, השלמותתהילה25/08/2010
אני חושבת שזה חשוב- הבחור הזה חילוני. הוא לא ידע אז שזאת הנשיקה הראשונה שלי, הוא עדיין לא יודע. כל המגע איתו, בנוי יותר לקצב שלו, בצעדים מהירים.
אמרתי שהוא לא אהבת חיי, אבל הוא כן נחמד, טוב, מעניין ויפה בעיניי.
אם להגדיר מה אני מרגישה אליו:
לא מישהו לחיות איתו חיים, כן מישהו להיות איתו אם היו אומרים לי שנשאר לי שבוע לחיות.
תהילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תהילה
מתושלח29/08/2010ראיתי את ההודעות שלך שנשארו ללא מענה, כנראה קשור לתקופת החופש. והחלטתי לכתוב לך, זו כמובן דעתי האישית בלבד.
כל שלוש הכותרות של ההודעות שלך, מתחילות במילה "פחד", וגם בהודעות עצמן יש הרבה פחד, אך גם רצון עז להתחבר לחיים, לחיות לאהוב, את כותבת על החיים ועל המוות אין כ"כ אמצע בדברים שלך.
נראה שאת בתקופה לא פשוטה של מעברים, והאיזכור של האח המת מסגיר שגם קודם היה לא פשוט. זה טוב שאת שומרת על עצמך ומנסה לברר לעצמך מה את מרגישה באמת, לפני שאת נסחפת למעשים. לפי מה שאת כותבת את צמאה מאוד לאהבה ולמגע ועצם הצורך הזה וזה שאת מכירה בו זה דבר טוב, אך זה כנראה גם קצת מפחיד אותך.
אני לא אשת מקצוע, אבל אני חושבת שאת צריכה מישהו חכם שאת סומכת עליו לדבר איתו ולהוועץ בו/בה.
מאחלת לך רק טוב ובהצלחה.
נעומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי
תהילה01/09/2010תודה, קיוויתי למענה ולצערי הוא לא הגיע.
נעים לדעת שמישהו בכל זאת דאג. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסערת רגשות
שחף ביתן07/09/2010שלום תהילה,
אני מצטער שהודעותייך נשארו ללא מענה, ואני מקווה שהתגובה עכשיו תהיה לך עדיין רלוונטית ובעלת ערך. אני חושב שאין זה מקרי שהתגובות נותרו ללא מענה, כתבת הרבה מאוד, והיה קשה להתייחס לכל כך הרבה חומר במסגרת הנוכחית, שחשוב להדגיש שאינה מרחב טיפולי, אלא פורום לייעוץ ראשוני בלבד. כמו-כן, העלית דילמה שאין עליה תשובה נכונה, אך חשוב שאת תמצאי את הדרך שנכונה עבורך.
אינני יודע היכן הדברים עומדים כיום. אך נדמה לי שלפחות בזמן כתיבת הדברים חשת מוצפת ברגשות סוערים, שלא הכרת לפני כן. חשוב שיהיה לך מקום לבטא רגשות אלו, מישהו לדבר איתו, אם חבר/ה, מכר/ה, קרוב/ת משפחה שאת יכולה להיות גלויה איתם ולדבר איתם על כל העולם החדש שנגלה לך, על התהיות שלך, השאלות שלך, הסקרנות שלך, שתיארת בצורה יפה ונוגעת ללב. כל מה שתיארת הוא טבעי מאוד ומרגש, מרגש שאת יכולה להיות כנה עם עצמך בצורה כזו. אולי אפשר לשקול גם אפשרות לדבר עם הבחור עצמו, לא רק לחשב חישובים בתוכך ומבלי שהוא יידע. אולי אז תגלי גם מה הוא מרגיש כלפייך, איפה הוא עומד מול זה ותוכלו לבחור יחד את האופן שבו תמשיכו. זה מפחיד להיחשף בצורה כזו, אבל נדמה לי שעההתרגשות שלך מהאינטימיות שגילית לפתע איתו, קשורה גם לחשיפה הרגשית שקשורה כמובן לחשיפה גופנית ומינית.
אם סערת הרגשות והבלבול שלך נמשכים ואין לך אל מי לפנות, כדאי לפנות לעזרה מקצועית, שם תוכלי להעלות את כל הרגשות המציפים אותך, את כל השאלות החדשות שצצות בך, לעשות קצת סדר בבלבול הפנימי, ולגלות את עצמך, את דרכך, ואת צפונות ליבך כדי להיות מסוגלת לבחור את דרכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחף, תודה רבה.
תהילה12/09/2010תודה על המענה, קיבלתי מזה כמה חיזוקים.. שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)