מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי בקבלת מציאותענת29/08/2010
עזבתי את בעלי עם הילד להורי, לאחר שהתחיל להגיע הביתה שיכור כל ערב, כל הזמן ריב בבית. אך לאחר חודש הבנתי שאני רוצה לחזור אליו. התחלתי עם הילד להגיע אליו בסופי שבוע ולפעמים הוא היה מגיע אלינו. אך אחרי כמה חודשים שמתי לב שהוא התחיל להתרחק ממני. יותר מאוחר גיליתי שיש לו מישהי בצד. באמצע השבוע מדי פעם הוא נוסע אליה ובסופי שבוע אלינו. כששאלתי אותו האם הוא אוהב אותה. ענה לי - לא. הבטיח לי להפסיק את הקשר איתה, אך לא עשה זאת. נעשה קריר כלפי. אומר שאחרי שעזבתי אותו, נפגע מאוד. והוא צריך מחדש להחיות את הרגשות שלו כלפי. אנני מבינה אותו. מה הוא רוצה בחיים? לי מאוד קשה לחיות עם המחשבה שיש לו מישהי, אך גם קשה לי לחשוב על פרידה ממנו. אנני מוכנה להפרד ממנו. המחשבה על כך מכניסה אותי לדכאון. איך לצאת מזה אינני יודעת. תעזרו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאות קשה
שחף ביתן07/09/2010שלום לך,
אני מצטער שהודעתך נשמטה איכשהו, ומקווה שאוכל עדיין לאסוף אותה ולענות לך.
הכותרת שנתת לתגובה שלך קושי בקבלת המציאות, נדמה שהבחירה שלך בכותרת כזו אומרת הרבה על מה שאת מרגישה. המציאות שאת מתארת לא פשוטה, קשה לך להיפרד מבעלך ומצד שני קשה לך מאוד להישאר עם בעלך. אני חושב שחשוב לבחון מה המציאות שקשה לך לקבל? שאת רוצה להיפרד? שאת לא רוצה להיפרד ואז צריכה לקבל את מצבו של בעלך? נדמה שאת מתלבטת בין הפחד מפרידה לתחושות שהביחד בלתי נסבל. קשה לקבל את שני הצדדים.
אני חושב שבהחלט מגיע לך לקבל יחס שתרגישי שהוא פייר והוגן כלפייך, ושתוכלי להנות מקשר שבו את מרגישה מוערכת, נשמעת ושמתייחסים אלייך כפי שהיית רוצה. אם את לא מרגישה היום שיש לך את הכוחות לעמוד על כך שתקבלי את מה שאת מרגישה שמגיע לך, אני ממליץ לך לפנות לטיפול שבו תוכלי לבחון את האופציות שעומדות בפנייך, לחזק את הכוחות שלך, ולהחזיר לעצמך את היכולת לבחור בנתיב שמתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)