מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תזערו ליקספר30/08/2010
אני במצוקה ענקית
גם ליפני החגים האלו ......
גם המקום שאמור לעזןר לי ... התחנה
אני מרגישה מאוימת שם . , אני מרגיה לא בטוחה שם . כול אחד יכול לגשת לאנשים שמטפלים בי , ולהתלונן עליי, ואני צריכה להתמודד איתם ., הכוונה שבאנשים שמטפלים בי .
ליפני כמה חודשים הוצאתי משם בכוח ,ועכשיו מישהי מאיימת עליי שם אדבר איתה לא אכנס יותר .
יש לציין שהיא מהצוות . כן כן אותה מרצה .....
היא היתה עדה לכך שהוציאו אותי , ועכשיו מאיימת עליי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
קספר30/08/2010כשהתלוננוו עלי פעם אחת בלבד , מאז שהתחלתי לככת לשם .
עשו לי משפט שדה , ובאו אליי בטענות , מבלי לשמוע הצד שלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני . תודה רבה על תשובתך
קספר30/08/2010מליפני כמה ימים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברומא נהג כרומאי..
רוני פרישוף30/08/2010הי קספר,
כן, החגים מעיקים, הצורך בתחושת שייכות, בייתיות וקבלה גובר, והיעדרה כואב הרבה יותר בתקופה זו.
חבל לי לראות שאת שוב ושוב מחפשת לשוא תחושת בית ושייכות במרפאה. המרפאה, והצוות שלה, כנראה לא ערוכים ולא מעוניינים לתת לבאים בשעריה תחושה כזו. המרפאה מציעה טיפולים פרטניים וליווי פסיכיאטרי, אך לא מעבר לכך. ככל שתביני ותקבלי את זה, כך תיפגעי פחות.
אני מציעה לך לאמץ את האימרה "ברומא נהג כרומאי". עד כמה שזה קשה ומתסכל, נסי לקבל את הגבולות הנוקשים ואת נורמת היחסים הנהוגה במרפאה. הקפידי להגיע רק לפגישות שנקבעו לך בשעה שנקבעה, והפחיתי למינימום את הציפיות ואת המגע עם חברי הצוות האחרים. התעלמי מהמרצה, כאילו היא לא קיימת. כך היא מתייחסת אלייך וזה היחס שאת צריכה להשיב.
נסי לפתח בהדרגה מסגרות השתייכות מתאימות ומקבלות יותר.
קספר, גם פה בפורום עמוס לקראת החגים, השתדלי לצמצם את הפניות כדי שלא נאכזב אותך גם אנחנu/
והעיקר - שנה טובה, שנת בריאות ושלום עם עצמך והעולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
קספר31/08/2010ונתראה אחריי החגים .
למרות שאני רזה וקומפקטית , ולא תופסת הרבה מקום , הצרות של חיי תופסות הרבה מקום בחיי
חחחחחחחחחחחח.
רק חבל לי.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחלת לך שנה טובה ,
קספר31/08/2010אני מודה לך על העזרה , לאורך כול השנה .
סליחה על ההצפה , לא בכוונה
מאחלת לך שנה נהדרת , טובה ומתוקה
ורק נותר לומר, המון המון תודה
נקווה לטוב ולימים יותר טובים .
בעזרת פרויד סאליבן ושאר החברים
, ממני בהוכרה
קספר רוח הרפאים שתשנה בקרוב את שמה .
תודה רבה ליפעת שחף ורני על העזרה .
וסליחה על חוסר החרוזים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)