מתח ודיכאון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתח ודיכאון
    יובל
    01/09/2010

אני עולה השנה לי"א וזו הולכת להיות השנה הכי קשה שלי בתיכון
    אני בכיתה ליכולות גבוהות מהרגיל , ויש הרבה ציפיות ממני מהמשפחה והמורים
    אבל מה שמטריד אותי באמת הוא שהיום אחרי 4 שעות ראשונות בבית ספר אני פשוט מרגישה דיכאון וחוסר מוטיבציה לעשות כל דבר שאני רק חושבת עליו
    כל כך לא רציתי שהשנה הזו תתחיל אבל זה לא להחלטתי, אני ממש מדוכאת ועצבנית ומתוחה ואפילו קשה לי לדבר על זה . אני מרגישה את המתח ואת הדיכאון הזה בתוכי ואין משהו שאני יכולה לחשוב עליו שיתן לי אפילו טיפת מוטיצביה, ואני בדרך כלל לא ככה, בדרך כלל אני מאוד אנרגטית ויש לי המון המון תחומים שאני פעילה בהם חוץ מהלימודים, חברתיים וכישורים אחרים אבל עכשיו אני פשוט מרגישה ריקה , שאין בי כוח לכלום

אני מקווה שתבינו אותי כי אני לא רוצה לשתף אחרים ואם כן מה אני יכולה לעשות עם התחושה הזאת? :[

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתח ודיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובל

מתושלח
    03/09/2010

נראה לי שהציפיות הגבוהות מכבידות עלייך גורמות לחרדה שמא לא תצליחי תאכזבי וכד' ולכן תחושת הדיכאון.
    תנסי להירגע, לקחת את הדברים קצת יותר בקלות. בתור אמא למתבגרים אני יכולה לומר לך שהבריאות הנפשית והשמחה של ילדיי חשובים יותר מהציונים, אם כי אין לי ספק שתצליחי גם בלימודים.

שתהיה לך שנה טובה ומתוקה והצלחה בכל מה שתרצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו