מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני ממש חייב עזרהעומר19/04/2007
אז ככה הסיפור שלי הוא כזה ...התגייסתי לצבא לפני כשנה ...בעוד הגעתי מבית אשר אינו תומך צבא (אחיו של אבא שלי נהרג בצבא) גויסתי לקרבי למרות התנגדותו של אבי ...בקרבי היה לי כיף עם החבר'ה אבל שנאתי את התנאים וגם לחצו של אבי לצאת עזר לי ובסוף יצאתי מהקרבי הגעתי לתפקיד של חסר כל תועלת ומשם כבר החלטתי שאין לי מקום בצבא ואני מעדיף לצאת לחיים האזרחיים ולעשות בהם מה שאני רוצה אני שחקן ומשחק זה החיים שלי ככה שהחלטתי שאני יוצא מהצבא משקיע במשחק ונהנה מחיים האזרחיים אך כים חצי שנה אחרי שהשתחררתי עדיין מציק לי כל העניין שיצאתי באמצע ועדיין יש לי נקיפות מצפטון ועדיין אני מרגיש לא שייך לחברים שלי שעדיין ממשיכים לדבר על צבא אני ממש לא יודע מה לעשות ואני ממש נואש כי בכל פעם שאני חושב שהתגברתי וחושב שהגעתי לתובנה שבאמת עשיתי משו שטוב לי אז אני שומע איזה מישו שזורק מילה או שאני עם עצמי מאבד כל כיוון אני בן 19 וכילו אני מגיע למחשבות ממש דכאוניות יש לציין שיש באפשרותי לחזור לצבא אך לא נראה לי שזה משו שכדאי לי לעשות...אשמח לשמוע חוות דעת ועזרה ממש מודה לכל העונים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה...
רונן דוד19/04/2007
תשמע ידידי כפי שכתבתי בפתיח, אי אפשר להנות מכל העולמות.
בחרת בדרך של לעזוב את הצבא לפניי הזמן, זה מציק לך מאד ועם זאת אתה לא רוצה לחזור ולסיים את השרות כחוק.
מה שאני מציע לך על מנת להשקיט את המצפון זה להתנדב במסגרות שונות, לאו דוקא בצבא. אפשר להתנדב למשמר האזרחי, למשטרה, לבתי חולים, לעמותות שונות ומשונות, אין לכך גבול.
למרות שהייתי בצבא מ"פ, אני מאלה שגורסים שכל אחד יתרום כמיטב יכולתו ולכן אני לא לוחץ עלייך לחזור לצבא, מה שנתת כבר למדינה בשרותך הצבאי, אם זה מה שיכולת, מקובל עליי.
אבל אל תצפה להנות מכל העולמות.
בהצלחה לך באזרחות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחד והמסגרת שלו
גל20/04/2007עומר שלום
לפי הסיפור שלך , כנראה שהמסגרת הצבאית אינה מתאימה לך וזה בסדר. לא לכל אדם היא מתאימה. סביר להניח ,שאם היית נהנה בצבא והיית מסוגל להיות בתנאי השדה, היית בוחר להקשיב לקול שלך ולא לקולו של אביך.
לקחת החלטה וזה בסדר.
ההחלטה שלך ללכת לצבא כנראה הייתה נתונה ללחץ חברתי של בחורים בגילך , להיות פייטר ולהלחם וכך, גם כשעזבת אתה נתון ללחצי החברה.תחשוב , האם בהחלטות אחרות היית גם נתון ללחצי משפחתך? ואם כן , אולי אתה צריך לחשוב על כך.
נראה לי שאתה צריך להיות שלם עם ההחלטה שלך ולהתקדם בקריירה הנפלאה שבחרת.
יש אנשים וע"פ רוב אנשים רגישים שאינם מסוגלים להיות בכל מסגרת ולכן אתה יכול לאמץ את הצעתו של דוד ולהתנדב.
אם אתה שחקן ואוהב את זה ,יש המון דרכים לממש זאת ע"י התנדבות . למשל במחלקות לילדים חולי סרטן.
אדם יכול לתרום לחברה לא רק במלחמות אלא גם במעשים טובים לחברה. רק אצלינו בארץ נושא הצבא הפך לסמל, וחבל.
שיהיה לך המון בהצלחה והבט קדימה אני בטוחה ש יש לך המון לתרום גם בלי מדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח תודה גל את מקסימה :)
עומר21/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)