מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחופה!....03/09/2010
שלום..
אני נמצאת במצב די קשה אני מקווה שתוכלו לתת לי פה מענה מה אני אמורה לעשות.
אני כרגע בת 17,
בחודשיים וחצי האחרונים אני נמצאת במצב שאני מסיקה על עצמי כל מיני מסקנות ל-א טובות בגלל דברים שעשיתי פעם...
שאולי הדברים האלה שטותיים, אני פשוט יושבת ובוכה ונכנסת ללחץ שאולי אני כזאת ואולי כזאת.
בקיצור שלשום ממש נלחצתי מעצמי , נזכרתי שלפני שנה בערך , פינטזתי על יחסים בין אישה לאישה...
ונהנתי מזה. כמה פעמיים וזהו,
בקיצור כשנזכררתי התחלתי להכנס לשיא הלחץ שבגלל שעשיתי את זה כמה פעמיים זה אומר שאני נמשכת לבנות ,
זה ממש הלחיץ אותי בבית ספר אני פשוט יושבת בכיתה ובודקת אם אני נמשכת לאיזשהי בת...
וזה מפחיד אותי שאם הזמן אני באמת יפתח נטייה כי אני עושה לעצמי מבחנים בלי לשלוט בזה פשוט בשכל.
ומה שממש החריד אותי אתמול ישבתי עם אמא שלי בסלון ופשוט פחדתי לגעת בה , וכאילו ואווו זאת אמא שלי?!
למה אני מפחדת להמשך אליה...זה ממש החריד אותי,
ואני בוכה כל היום ..ביקשתי מאמא שלי ללכת לפסיכולוגית סתם בלי קשר אמרתי לה שאני לא מרגישה טוב עם עצמי היא אמרה לי מה את צריכה את זה וזה...
בקיצור אני מרגישה ממש במצוקה. מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנטזיות טבעיות
רוני פרישוף03/09/2010שלום מיכל,
את בגיל שבו יש התעוררות מינית טבעית ובריאה. מיניות כוללת המון גוונים, ובתוכם מגע עצמי ומגע עם בן אותו מין. פנטזיה על שתי נשים שעושות אהבה היא אחת הפנטזיות המיניות הנפוצות ביותר הן אצל גברים והן אצל נשים. אם חושבים על זה בלי בהלה או שיפוט, זה באמת מראה עדין ואסתטי, שנפוץ לא רק בפנטזיות מיניות אלא גם בסרטים, קליפים, שירים ואפילו בטקס פרסי הגראמי (מדונה ובריטני.. זוכרת?).
האתגר שלך הוא לגלות את מיניותך באהבה, בהנאה, בקצב ובדרך שלך, בלי להילחץ משום דבר שמופיע. הכל טבעי ונורמלי.
אני בדעה שגם מיניות הומוסקסואלית היא בריאה וחלק מהקשת הטבעית. אך לגבייך עוד מוקדם להסיק דבר וחבל שתטרידי את עצמך בבדיקות ובחינות מלחיצות.
באופן כללי נשמע שאת קשה עם עצמך ומבוהלת מתהליך ההתבגרות. יופי שחשבת לפנות לטיפול. זה ליווי מרגיע ומאפשר עבורך. אמא כנראה נבהלה מהמחשבה שאולי לא טוב לך, וטאטאה את העניין. עמדי על שלך, שתפי אותה שקשה לך ושאת צריכה עזרה. דרך קופת חולים תוכלו לקבל טיפול מוזל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)