סבתא שלי נפטרה אני צריך את עזרתם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סבתא שלי נפטרה אני צריך את עזרתם
    עידן באר שבע
    05/09/2010

שלום. אני בן 19 וחצי סבתא שלי נפטרה יום שישי ואני לא מפסיק לבכות מאז שהיא נפטרה אני בבית שלה יושבים שם שבעה ומוזר לי שהיא לא נמצאת בבית אני רגיל לראות אותהה עכישו היא חסרה לי מאוד ואני לא מפסיק לבכות אני הולך ברחוב אני בוכה אני לא מפסיק לחשוב אליה מה אני עושה אני לא רוצה לחיות עם אין לי את סבתא שלי קשה לי מאוד לקחתי את זה קשה איך אני יכול לצאת מיזה אני בדכאון אני לא יודע מה לעשות אני צריך כדורים נגד דיכאון משו איך אני יוצא מיזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידן היקר

אני
    06/09/2010

שלום
    נשמע שהיית קרוב וקשור לסבתך
    תנסה לחשוב -
    האם היא מתה בשייבה טובה?
    האם היא מתה אחר זמן לא טוב של חולי וכדומה?
    מהסיפורים והזמן שזכית להיות הנכד שלה -אילו מן חיים היו לה?
    האם ראית אותה מספיק לטעמך והאם הקשר בינכם היה טוב?

תחשוב על הדברים הטובים שהיו לה ולכם כשהיא הייתה
    ושאולי באיזה מקום טוב שהיא לא המיכה לחיות וחס וחלילה לסבול ואם הלכה אחרי סבל אז וןב שזה ךא נמשך יותר מדי

תמיד יהיה לך את הטוב שלכם
    תזכור שלך יש עוד את כל החיים לפניך,תחשוב על החיים הטובים שלה ותאחל ותגשים עבורך חיים טובים יחד עם הזיכרון,ואתה יכול כמו שלי קראו שם שני על שם סבתך האהובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן

שחף ביתן
    07/09/2010

שלום עידן,

היית קשור מאוד לסבתך, ואובדן אדם אהוב הוא משבר קשה וכואב. חשוב שתיתן לעצמך את הזמן הדרוש כדי לקיים ולעבד את האבל. היהדות נותנת לאבל מקום רב - הלוויה, השבעה, ואחר כך ה-30, ולמעשה היהדות נותנת שנה שלמה לאבל. חשוב שלא תישאר לבד עם האבל שלך, ושתוכל לשתף ולשמוע אחרים, שגם הם כואבים את אובדן סבתא שלך.

אם זה נמשך זמן רב ואתה מרגיש שאתה לא מצליח לחזור לתפקוד באופן רגיל, מומלץ לפנות לטיפול מקצועי. אפשר גם לפנות לפסיכיאטר על מנת לקבל תרופות שיעזרו לך לאסוף את הכוחות שלך מחדש, וגם לפנות לטיפול פסיכולוגי בשיחות, על מנת שתוכל לבטא את הרגשות הכואבים שלך, לברר את המשמעות הגדולה שהייתה לסבתא בחייה בחייך, ואת המשמעות שאותה תמשיך לשאת איתך מעכשיו.

משתתף בצערך

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו