עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    לין
    12/09/2010

שלום רב...
    לא מזמן כתבתי פה בפורום על הפחד שלי של לבטים פתאומיים במשיכה שלי לבנות
    (אני בת 17) כ"כ נרתעתי מזה שאפילו פחדתי לגעת באמי.
    ודי הרגעתם אותי ונאמר לי שזה טבעי בגיל הזה והכל בסדר.
    מה שכן ממש מייסר אותי עד עכשיו, שאני פחדתי לגעת באמי...
    וכל פעם זה חוזר אלי מחדש,לפעמיים אני שוכחת מזה כבר אבל פתאום כשאני עם אמא שלי אני נזכרת ומייסרת אותי המחשבה איך חשבתי ככה על א מ א שלי?!
    והמחשבות האלה הורגות אותי שפחדתי לגעת בה ודמיינתי אותה (מפחד) במצבים אינטימים וזה מייסר אותי...ואפילו גורם לי לבכות איך אני אוכל להמשיך לחיות הם ההרגשה הזאת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להכיל את הנפש

רוני פרישוף
    12/09/2010

שלום לך שוב,

הנפש היא כמו אוקיינוס, היא רחבה ועצומה, יש לה פני שטח ויש לה מצולות, וכל הזמן קורים בה דברים. לפעמים היא רגועה ושוקטת, לפעמים היא גלית וסוערת, לפעמים יש בה סופות.

המשימה שלנו, בני האדם, היא ללמוד לשאת את נפשנו, להכיל אותה, להנות מעושרה.

מהודעותייך השונות בפורום אני מתרשמת שאת נבהלת מארועים של הנפש. את חשה ללא הרף שאת לא בסדר, את לא מבינה מה קורה לך, וכתוצאה מכך קשה לך להכיל את עצמך ולעיתים את נהיית אימפולסיבית.

לאחרונה סיפרת שהתחלת ללכת לטיפול. אני חוזרת ומברכת אותך על הצעד הנכון והחשוב הזה. הטיפול יכיל אותך ויעזור לך להתיידד עם הנפש היפה שלך, ולקבל אותה מבלי להיבהל.

הפורום אינו תחליף לטיפול, ופניות מרובות לפורום עלולות אף לחבל בהצלחת הטיפול. אני אומרת את זה על סמך נסיון. מעתה, רצוי שאת כל השאלות החשובות שלך תביאי לטיפול שלך, ושם תקבלי את כל התמיכה והתשובות שאת צריכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו