מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ראיתי זוועהשני24/09/2010
ראיתי זוועה ואני לא יודעת איך להשתחרר ממנה.
שוטטתי להנאתי בפייס בוק. נכנסתי לעמוד של חבר של חבר והוא פרסם את סרטון ההוצאה להורג של העיתונאי דניאל פרל. אני לא יכולה ולא רוצה לתאר לכם את זוועת עולם שראיתי שם. תקפה אותי תחושת בחילה רצון להקיא, אני לא מפסיקה לחשוב על זה, מתעוררת בלילה בפחד וחושבת: יש כזו רשעות בעולם? אלוהים אדירים.אני לא מחייכת לא יכולה לאכול. בוכה וחושבת על דניאל פרל המסכן שזה היה סופו. וחושבת לעצמי שבאמת יש כוחות רשע בעולם שיכול להיות כל כך יפה. איך אדם (מפלצת) שוחט כך אדם אחר? איך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הציצה ונפגעה
רוני פרישוף27/09/2010שלום שני,
הצצת ונפגעת..
העולם הוא מקום שיש בו הרבה יופי, וגם הרבה רוע. גם האינטרנט הוא מקום קסום ומהנה, אך יש בו מוקשים וסכנות. אני לא יודעת בת כמה את, אך לאור הרגישות הרבה שלך, כדאי שתתנהלי יותר בזהירות ברשת, כדי שלא תיפגעי. אם את ילדה או נערה, כדאי שתשוחחי עם הורייך על העניין. הם יעזרו לך לעכל את הארוע, ללמוד על טבעם המורכב של העולם והאנושות, וכן יעזרו לך לגלוש בזהירות.
אני מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב. אני מצטערת שאת סובלת כל כך, אבל לפחות טוב לראות שיש עוד אנשים רגישים בעולם, שלוקחים ללב את סיבלו של הזולת, ומקווים להפוך את העולם למקום שיותר טוב לחיות בו. אני מאחלת למנהיגים שלנו להיות רגישים ואכפתיים כמוך.
אם המראות והמצוקה לא יעזבו אותך, כדאי לפנות לעזרה מקצועית, ישנן טכניקות קצרות שעוזרות לאנשים להשתחרר מטראומות ממוקדות (כמו תאונות), ויעזרו גם לך.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא נערה. אני בת 37. אם לילד.
שני02/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
רוני פרישוף02/10/2010שוב שלום,
בפורום כותבים בני נוער רבים, על כן ייחסתי לך גיל צעיר.
אני מקווה שהתאוששת מן המראה. כהורים לילדים, על אחת כמה וכמה חשוב להיות מודעים לסכנות הרשת, ולהתנהל בה בזהירות.
בתקווה שהעולם יהיה קצת יותר טוב, ולא נצטרך להסתיר תמונות זוועה מילדינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)