ראיתי זוועה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ראיתי זוועה
    שני
    24/09/2010

ראיתי זוועה ואני לא יודעת איך להשתחרר ממנה.

שוטטתי להנאתי בפייס בוק. נכנסתי לעמוד של חבר של חבר והוא פרסם את סרטון ההוצאה להורג של העיתונאי דניאל פרל. אני לא יכולה ולא רוצה לתאר לכם את זוועת עולם שראיתי שם. תקפה אותי תחושת בחילה רצון להקיא, אני לא מפסיקה לחשוב על זה, מתעוררת בלילה בפחד וחושבת: יש כזו רשעות בעולם? אלוהים אדירים.אני לא מחייכת לא יכולה לאכול. בוכה וחושבת על דניאל פרל המסכן שזה היה סופו. וחושבת לעצמי שבאמת יש כוחות רשע בעולם שיכול להיות כל כך יפה. איך אדם (מפלצת) שוחט כך אדם אחר? איך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראיתי זוועה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הציצה ונפגעה

רוני פרישוף
    27/09/2010

שלום שני,

הצצת ונפגעת..

העולם הוא מקום שיש בו הרבה יופי, וגם הרבה רוע. גם האינטרנט הוא מקום קסום ומהנה, אך יש בו מוקשים וסכנות. אני לא יודעת בת כמה את, אך לאור הרגישות הרבה שלך, כדאי שתתנהלי יותר בזהירות ברשת, כדי שלא תיפגעי. אם את ילדה או נערה, כדאי שתשוחחי עם הורייך על העניין. הם יעזרו לך לעכל את הארוע, ללמוד על טבעם המורכב של העולם והאנושות, וכן יעזרו לך לגלוש בזהירות.

אני מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב. אני מצטערת שאת סובלת כל כך, אבל לפחות טוב לראות שיש עוד אנשים רגישים בעולם, שלוקחים ללב את סיבלו של הזולת, ומקווים להפוך את העולם למקום שיותר טוב לחיות בו. אני מאחלת למנהיגים שלנו להיות רגישים ואכפתיים כמוך.

אם המראות והמצוקה לא יעזבו אותך, כדאי לפנות לעזרה מקצועית, ישנן טכניקות קצרות שעוזרות לאנשים להשתחרר מטראומות ממוקדות (כמו תאונות), ויעזרו גם לך.

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא נערה. אני בת 37. אם לילד.

שני
    02/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

רוני פרישוף
    02/10/2010

שוב שלום,

בפורום כותבים בני נוער רבים, על כן ייחסתי לך גיל צעיר.

אני מקווה שהתאוששת מן המראה. כהורים לילדים, על אחת כמה וכמה חשוב להיות מודעים לסכנות הרשת, ולהתנהל בה בזהירות.

בתקווה שהעולם יהיה קצת יותר טוב, ולא נצטרך להסתיר תמונות זוועה מילדינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו