מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחור בן 30 בלי חבריםאני21/11/2007
הייתי רוצה לדעת כיצד ניתן לעזור לבחור בן 30 שגר עדיין עם ההורים אבל אינו מסוגל ליצור קשר חברי. לא היו לו מעולם חברים ובטח שלא חברה. והוא משכנע את עצמו שטוב לו כך אבל אני משוכנעת שהוא חייב להכיר חברים או בת זוג.
האם יש קבוצות אנשים כאלו הניפגשים ויוצאים מהבדידות שלהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדם צריך לרצות לעזור לעצמו
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית21/11/2007הי
לא ברור מה הקשר שלך לאותו בחור אבל ברור שאכפת לך
אולי את דוגמה למישהו שהוא יצר איתה קשר כלשהו?
אפשר להציע תמיכה, לתת עצה, אבל אי אפשר לשכנע אדם שהוא צריך עזרה אם הוא אינו סבור כך.
אחרי שיחליט שיש לו בעיה ושהוא רוצה לשנותה, הוא יכול להתחיל לחפש את סוג העזרה שמדבר אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסיגל
אני22/11/2007אני אחותו.
אני בטוחה שהמצב הנוכחי לא טוב לו . הוא הלך בעבר לטיפול פסיכולוגי של אחד על אחד אבל זה לא עזר לו. הוא מאד חושש ליצור קשר ולכן משכנע את עצמו שטוב לו כך. אבל מידי פעם הוא מתקשר ואני מבינה ממנו שהוא פשוט חושש מקשר עם בחורה ממגע.
לכן טיפול קבוצתי בטוח יעזור לו. שם יוכל לראות שהוא אינו לב ויש עוד כמותו.
האם תוכלי ליעץ לנו היכן ניתן למצוא קבוצות כאלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי יודע על קבוצות לחרדה חברתית
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית25/11/2007לצערי איני יודעת
יש כאן המלצה
שווה לברר...
בהצלחה!
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)