חייבת עזרה - לצוות הפסיכולוגים.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה - לצוות הפסיכולוגים.
    שרון איבגי
    27/09/2010

אז ככה אני עוד מעט בת 18 ולפני בערך 4 חודשים התחלתי טיפול פסיכולוגי. מאוד רע לי וקשה לי בזמן האחרון ועכשיו בתקופת החגים יצא שנפשתי עם המטפלת שלי פעמיים בשבוע או פעם בשבוע וחצי לסרוגין ואני מרגישה שאני משתגעת ובודדה בתקופת זמן עד הפגישה הבאה , אין לי עם מי לדבר וקשה לי!!! קשה לי עם עצמי מאוד ואפילו לפני החגים שנפגשנו פעם בשבוע התקופת זמן מפגישה אחת לשנייה מאוד הייתה לי קשה. עכשיו סוכות ולא נפגשנו איזה 3 שבועות כבר ואני מרגישה שזה יותר מידי זמן ואני משתגעת בבית וגם עם מי שאני מדברת לא באמת נותן לי תשובות מספקות וטובות כמוהה. קשה לי :(
    בבקשה תעזרו לי אני אשמח לעצות
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון טעות

שרון איבגי
    28/09/2010

שנפגשתי עם המטפלת שלי*

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה

רוני פרישוף
    28/09/2010

שלום שרון,

תקופת החגים היא תקופה קשה, שמדגישה חוויות של בדידות וריקנות. דוקא בתקופה זו, קשה עוד יותר להישאר בלי הכלה טיפולית.

אולי יעזור לך לכתוב יומן, או מכתבים למטפלת, בהם את משתפת אותה בתחושותייך. תוכלי לתת לה לקרוא בשובה.

את יכולה גם לפנות לער"ן, או לחדר מיון פסיכיאטרי (אם אין צורך, לא יאשפזו אותך כמובן, אלא יתנו לך יחס ועצה, ואולי משהו להרגעה). גם פורומים בהם מתנהלת שיחה קבוצתית "ערים" כל שעות היממה ותומכים. הפורום של yelem מופעל על ידי מתנדבים מסורים.

אולי זה זמן טוב לחדש קשר חברי או משפחתי שתמך בך בעבר.

תהיי חזקה, עוד מעט זה נגמר ונשוב לשגרה מבורכת,

תרגישי טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו