אמא בדיכאון ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא בדיכאון ?
    אנונימית
    27/09/2010

שלום , אמא שלי בת 42 אם חשוב לציין , לאחרונה יש לה בעייה ברגל שלפי מה שאמרו לה נכנס לה קוץ ועשה בפנים זיהום מאוד קשה , היא שכבה חודש כי לא יכלה כמעט לדרוך על הרגל כל רופא אמר לה שזה משהו אחר לאף אחד לא היה פתרון והיא גם עברה ניתוח ברגל בגלל זה וזה לא עבר לה עד עכשיו ,כמובן שיש שיפור ענקי והיא הולכת חופשי והכל אבל היא פשוט התרגלה לזה והיא כבר לא מדברת על זה , אני שמה לב שבזמן האחרון היא תמיד עצבנית ועצובה , היא הפסיקה לטפח את עצמה מאז שזה קרה והזניחה את עצמה מאוד, היא תמיד מתלוננת על המשקל שלה ושכל הבגדים נראים עלייה זוועה , ושהיא נורא הזדקנה ולא נראת טוב, היא התייאשה , לפי דעתי אם היא תקנה לעצמה סט של בגדים חדשים ותפנק את עצמה ותתאפר יפה תהיה לה הרגשה טובה אבל היא אמרה לי שאין לה חשק לכל הדברים האלה.
    תכתבו לה תשובה מעודדת כי אני אתן לה לקרוא את התשובה שלכם (היא לא יודעת שאני כותבת כאן עלייה)

תודה מראש , ואני מקווה שתצליחו לעודד את אמי קצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא בדיכאון ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם לא תדלגו על השאלה שלי .

שרון
    02/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמא שלך צריכה לשמוח....

שני
    02/10/2010

אמא שלך צריכה לשמוח שיש לה ילד/ה כל כך טוב/ה וחמוד/ה שדואג/ת לה כמוך!!! . זו כבר סיבה מספיק טובה לקום מהמיטה ולצאת מהדיכאון!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו