עזרה לאחי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה לאחי
    אלה
    03/10/2010

יש לי אח שמגלה סימני דכאון חרדה שחוזרת מהעבר ,
    לגבי אבי שהיה לו לא קל איתו הוא נטש אותי ואימי ואחי שהיה קטן אני הייתי בפנימייה כך שהתחסנתי ממנו אך אבי הכאיב כל כך לאבי נפשית שהוא ואמי היו בדכאון קשה ולקח זמן עד שיצאו מזה כיום ב"ה הוא התקדם ובוגר בן22 אך התקרב לאלכוהול ומרגיש שדרך זה הוא בורח לטענתו הוא מנסה לא לשתות אך בתוכו מתפרץ הר געש בכל פעם שעולה שמו של אבי. הייתי רוצה שיגש לדבר עם בעל מקצוע אבל אין לנו ממש תקציב וגם הוא אוהב דסקרטיות איך אוכל לעזור לו??????.
    עזרה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לאחי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לאחי - תגובה

שחף ביתן
    06/10/2010

שלום לך,

נראה שאחיך מאוד סובל ולכן הוא פונה לשתייה, שיכולה להתפתח לבעיה נפשית ופיזית חמורה אם לא תטופל כראוי. במצב כזה יש לפנות לעזרה מקצועית ועל אחיך להכנס לתהליך של טיפול נפשי שיתמוך בו גם מבחינה תרופתית אם יהיה צורך.
    מומלץ לפנות לשירות של מרפאה לבריאות הנפש שם יוכלו לתת לו את הטיפול הדרוש לו, הן פסיכולוגי והן פסיכיאטרי. פנייה למוסדות אלו אינה כרוכה בתשלום, יש אנשי מקצוע טובים ומסורים בשירות הציבורי. לעיתים יש צורך בתקופת המתנה, אך נעשית הערכה של הפנייה ולפי חומרת המצב מתקצרת תקופת ההמתנה. טיפול פסיכולוגי מחוייב בסודיות ותוכן השיחות נשמר עם המטפל בלבד.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו