טיפול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול
    מאיה
    06/10/2010

היי, אני בת 26 נמצאת בטיפול פסיכולוגי כבר 3 שנים בנוסף אני גם לוקחת טיפול תרופתי.
    מתחילת הטיפול הרגשתי שיפור כי הגעתי במצב לא טוב, עכשיו אני הרבה יותר טובה מפעם. הייתי סובלת בעבר מחרדות דיכאון וכו. עכשיו זה ברמה הרבה יותר נמוכה.
    אני מתחילה להרגיש שנמאס לי קצת מהטיפול. זה משעמם אותי ועולה לי הרבה (בזמן שאני יכולה לבזבז במקום על הנאות...). אני עדיין זקוקה לזה אבל הכל כל הזמן חוזר על עצמו. אותם שיחות...הרבה פעמים אני והמטפלת מתחילות לעשות משהו(לימוד טכניקות וכו) ומפסיקות באמצע וזה נורא מעצבן שאין לי רצף.
    מה עושים?
    איך אדע מתי אני כבר לא צריכה טיפול יותר -תרופתי/פסיכלוגי?

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול

שחף ביתן
    06/10/2010

שלום מאיה,

אני שמח לשמוע שאת מטפלת בעצמך ומרגישה את האימפקט החיובי של הטיפול. טיפול משולב תרופתי ושיחות הוא אכן הטיפול הטוב ביותר, על פי מחקרים, עבור הפרעות חרדה ודיכאון.
    לא ברור מדברייך מדוע אתן מתחילות טכניקות ואז מפסיקות, מדוע הרצף נקטע? האם דיברת על כך עם המטפלת? האם העלית את הקושי ואי הנוחות הנגרמת לך עקב כך?
    גם את שאלת סיום הטיפול כדאי להעלות מול המטפלת שלך, לשמוע את דעתה, לדון איתה בהתלבטות שלך ולעשות תהליך משותף שבו תגיעי להחלטה לגבי המשך הטיפול.
    לגבי טיפול תרופתי עלייך להתייעץ עם פסיכיאטר/ית לגבי הפסקת התרופות ואופן ההפסקה.
    שימי לב כי זה לא מומלץ להפסיק בו זמנית את שני הטיפולים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו